Kako skinuti i instalirati enb mod

Započeo Urroxx, Jul 28, 2017, 14:27:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

#A.J.

Fino... Je l' treba neka posebna specif. :) ?
Poslednja Izmena: Jul 28, 2017, 14:44:40 POSLE PODNE od #Fσυx ツ

Ne nis specijalno moj komp zesce sranje 3gb rama a vrv tebi bolji mogu ti poslat moje specifikacije
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Dobar tutorijal, ali ti preporucujem, da malo sredis sliku, bilo bi takodje dobro, kada bi renderovao u 720p, tako bi se moglo bolje videti + tebe cuti, ukoliko pricas, takodje, preporucio bih ti da renderujes sa Sony Vegasom, jer u njemu, neces imati problema, poput rezolucije. Ipak, kao sto sam rekao, dobar tutorijal.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: SejnurHD poslato Jul 28, 2017, 17:18:15 POSLE PODNE
Dobar tutorijal, ali ti preporucujem, da malo sredis sliku, bilo bi takodje dobro, kada bi renderovao u 720p, tako bi se moglo bolje videti + tebe cuti, ukoliko pricas, takodje, preporucio bih ti da renderujes sa Sony Vegasom, jer u njemu, neces imati problema, poput rezolucije. Ipak, kao sto sam rekao, dobar tutorijal.

SLOBODAN SKRIPTER

Citat: ghostwolf poslato Jul 28, 2017, 17:26:15 POSLE PODNE
Dobar tutorijal. ;)
Citat: SejnurHD poslato Jul 28, 2017, 17:18:15 POSLE PODNE
Hvala cim mi bude brz net skinucu camtasiu ili sony vegas :D