Kako

Započeo Tony Zero, Avgust 14, 2010, 17:02:18 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Samo mi ovo treba
Ono sto sam napravio na PAWNU,kako da stavim na svoj kucni server

de mani se corava posla ne znas objasnit a kamoli sam sredit nes i ne otvaraj vise teme jer bi mogao biti kaznjen
LOL

e ovako da bolje objasnim
Ja sam u pawnu sa engleskom stavio na srpski i isao sam compile i nije bio nijeda warning ili eror..onda sam sacuvao..usao sam na onaj svoj Kucni server i nista se nije promijenio
kako da stavim to sa pawna na moj kucni server

Citat: Ahmed poslato Avgust 14, 2010, 17:03:50 POSLE PODNE
de mani se corava posla ne znas objasnit a kamoli sam sredit nes i ne otvaraj vise teme jer bi mogao biti kaznjen

Uh ko mu kaže, otvoriš 10 tema dnevno :O

ZicMortal

Citat: Willy poslato Avgust 14, 2010, 17:08:43 POSLE PODNE
Ja sam u pawnu sa engleskom stavio na srpski i isao sam compile i nije bio nijeda warning ili eror..onda sam sacuvao..usao sam na onaj svoj Kucni server i nista se nije promijenio

Odeš kompajl ili ti stisneš F5

Citat: ZicMortal poslato Avgust 14, 2010, 17:21:31 POSLE PODNE
Citat: Willy poslato Avgust 14, 2010, 17:08:43 POSLE PODNE

Odeš kompajl ili ti stisneš F5

ma mene zanima kako to sta sam radio u pawnu stavim na moj kucni server

Ako je gejmod, ovaj gejmmod (izvinite :D), onda ga staviÅ¡ (tvoju skriptu) u gamemodes (u fajlovima od servera), i uÄ'eÅ¡ u server.cfg (otvoriÅ¡ preko notepada) i naÄ'eÅ¡ gde piÅ¡e:
gamemode0 IME-MODA 1
Umesto IME-MODA, stavis ime kako ti se zove tvoj mod (ime datoteke, bez ekstenzija (.amx, .pwn)).

Ukoliko je tvoja skripta filterscript, onda ga smestiÅ¡ u filterscripts (u fajlovima od servera), uÄ'eÅ¡ u server.cfg preko notepada i naÄ'eÅ¡ red koji počinje sa:
filterscripts
I na kraju tog reda dodaš ime tvoje skripte (ime datoteke bez ekstenzija).

Hvala. :)

PS: Zamolio bih te da sledeći put PAZIŠ na NAZIV TEME!!!!!! Na šta liči ovo šta si ti napisao: "kako"? Obično kad ljudi vide takav naziv onda niti ne čitaju temu, a kada ne čitaju temu kako očekuješ odgovor?!
Poslednja Izmena: Avgust 14, 2010, 17:36:09 POSLE PODNE od mikec

Citat: mikec poslato Avgust 14, 2010, 17:34:05 POSLE PODNE
Ako je gejmod, ovaj gejmmod (izvinite :D), onda ga staviÅ¡ (tvoju skriptu) u gamemodes (u fajlovima od servera), i uÄ'eÅ¡ u server.cfg (otvoriÅ¡ preko notepada) i naÄ'eÅ¡ gde piÅ¡e:
gamemode0 IME-MODA 1
Umesto IME-MODA, stavis ime kako ti se zove tvoj mod (ime datoteke, bez ekstenzija (.amx, .pwn)).

Ukoliko je tvoja skripta filterscript, onda ga smestiÅ¡ u filterscripts (u fajlovima od servera), uÄ'eÅ¡ u server.cfg preko notepada i naÄ'eÅ¡ red koji počinje sa:
filterscripts
I na kraju tog reda dodaš ime tvoje skripte (ime datoteke bez ekstenzija).

Hvala. :)

PS: Zamolio bih te da sledeći put PAZIŠ na NAZIV TEME!!!!!! Na šta liči ovo šta si ti napisao: "kako"? Obično kad ljudi vide takav naziv onda niti ne čitaju temu, a kada ne čitaju temu kako očekuješ odgovor?!

na zalost nista ne kontam..gledam u to i ne razumijem nista
Poslednja Izmena: Avgust 14, 2010, 17:42:43 POSLE PODNE od Willy

Jao. Baš sam pokušao da ti što bolje objasnim ali ništa.
SkineÅ¡  server sa oficijalne samp veb prezentacije.. raspakujeÅ¡ i u tome imaÅ¡ par fascikli: gamemodes, filterscripts, scriptfiles itd. I par datoteka: server.cfg, anounce.exe (ukoliko je windows server) itd.

Sada, ako ti je skripta gamemod radiš ovo:
Tvoju skriptu kopiraš u fasciklu gamemodes, koja se nalazi u server fajlovima.
OtvoriÅ¡ preko notepada datoteku server.cfg, naÄ'eÅ¡ gde piÅ¡e: gamemode0 IME-MODA 1
(ja sam IME-MODA stavio kao primer, kod tebe je to sasvim drugačije, 99%).
I umesto toga IME-MODA (šta kod mene piše) napišeš ime gamemodea. (napominjem po drugi put, bez ekstenzije!)
I to je to, pokreneš server.

Ukoliko ti je skripta filterscript, radiš sledeće:
Tvoju skriptu staviš u fasciklu filterscripts.
OtvoriÅ¡ preko notepada datoteku server.cfg koja se nalazi meÄ'u fajlovima servera (kao i sve ostalo Å¡ta sam pominjao ovde). i naÄ'eÅ¡ gde ti piÅ¡e:
filterscripts, na kraju tog reda dodaš ime tvoje skripte (po treći put napominjem, bez ekstenzije!), i naravno, koristiš razmake. (napr:
filterscripts skripta1 skripta2 IME-TVOJE-NOVE-SKRIPTE ).

Ja stvarno ne znam kako da ti drugačije objasnim... :S