Sve plugine ocitalo ali nece opet

Započeo SanelPandzic, Jul 25, 2017, 10:03:09 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:monte Carlo
Detaljan opis problema:Ovako meni su lugini sscnaf i stream sve ocitalo samo to imam ali opet pise run time 19
Dio skripte:///
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)http://prntscr.com/fzyczh
Poslednja Izmena: Jul 25, 2017, 11:50:47 PRE PODNE od MEDO

Updateuj sve pluginse, a ako vec jesi onda skini nativechecker, stavi ga u pluginse i dodaj ga pod pluginse u server.cfg...Onda pokreni server pa pogledaj server_log

@domo101  vidi ja imam samo dll ocitalo mi je ali vidi ovo http://prntscr.com/fzzr9n ako treba ono da je bela ikonica da pise nativechecker.so kako vec daj mi link neznam nac

Zaboravih napomeniti da update-ujes i include a ne samo plugin i onda re-compile gamemode i FS s tim updateovanim includeom i pluginom

@domo101  meni je jedan lik update plugins ali nezna inlucde ja sam bio update ali nisam dobro ako mozes ti molim te vazno mi je ev link download moda https://www.sendspace.com/file/vgqa0u

@domo101  neznam link ja kucam na gogle i na yt ali nema  :'(

Odes u folderu plugins, i svaki plugin, skidas, dakle, jedan po jedan, nema tu nikakve teskoce, jednostavno, skines, ubacis u mod, i kraj.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

@SejnurHD  ali neznam link uvek nadjem ali pogresan samo mi treba link i to je to

Zar je tesko, otici na google, pretraziti za plugin koji nedostaje?
Primer "Samp streamer plugin download"
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

@SejnurHD  ocul sve include posto mi je reko ovaj dodo da moram update ti kazes da moram skinut pa ocul samo include streamer sscnaf i to ili sve

Citat: Sanel_Pandzic poslato Jul 25, 2017, 14:04:07 POSLE PODNE
@SejnurHD  ocul sve include posto mi je reko ovaj dodo da moram update ti kazes da moram skinut pa ocul samo include streamer sscnaf i to ili sve
Jednostavno, uradis update, tacnije, skines noviju verziju pluginsa, probaj sve update
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

@SejnurHD  nerazumes me ja imam sve plugine sve mi lepo ocita reko dodo da samo include od plugina update

Posalji server.cfg
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

Moguce solucije, vidi da li imas sve.

1. Instaliran Visual C++ 2015 paket
2. Azurirane plugine
3. Pravilno ispisan server.cfg (plugins streamer sscanf), bez .so .dll i tih sranja
4. Viska native u modu koji moze srat kad podizes mod
5. Dal ti je mod uopste kompilan, mozda imas error i zato nece amx da se kreira.