[IDEJE ZA SKRIPTERE]

Započeo ⓋⒺⓇⒸⒺⓉⒾ ✔ッ, Jul 24, 2017, 01:26:43 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo posto imam dosta ideja za SKRIPTERE to jest da urade poslove,organizacije i ubace u mod pa nisam mogao naci nekog da to odradi sam pa cu zato podeliti sa vama :)

[ORGANIZACIJA ANONYMUS]

1.Nosili bih posebne skinove i vecinom bih imali onu masku na glavi.!
2.Bila bih im skrivena baza pod zemljom ili tako nesto.!
3.Imali bih mogucnost da pljackaju banku preko LapTopa npr. mogu stajati ispred banke i samo hakuju preko laptopa i kad zavrse sef je otvoren oni udju i pokupe pare tako nekako...! (kada zavrse sa hakovanje policiji bih trebalo stic obavestenje da je provaljeno u sef,ali da ne stize da su krenuli provaljivati)
4.Signalni tornjevi,Anonimusi bih ih mogli rusiti preko LapTopa,Kompjutera i kada sruse taj Signalni Toranj u toj oblasti nema signala za mobitel(mogli bih svaki 30 minuta ili 15 minuta da ruse tornjeve)
5.To bih bilo to za ovo organizaciju ako imate vase ideje recite ih :)

[POSAO CISCO]

1.Posao Cisco bih bio zaduzen da popravlja te tornjeve sto oni sruse...
2.Oni bih imali izmapanu svoju firmu(sto je normalno xD)
3.Sad da ne bude bas bas mogli bih se u toj Firmi smestit da se kupuju mobiteli itd..Da se iskoristi
4.To bih bilo to vase ideje napisite ispod...

[POSAO GRADSKA RECIKLAZA]

1.Nalazio bih se SFu
2.Imao bih svoju izmapanu firmu itd..
3.Tu bih se nalazili kamioni...
4.Kada uzme duznost on krene sa kamionom po gradu i skuplja smece koje bih se stvaralo kada krene raditi posao...
5.Zatim pokupi to smece(moze vozit onaj dumper ili smecarski kamion)
6.Kada sve to pokupi to smece odvozi u Luku i ulazi u brod sa kamionom(kao na OS ribar) zatim kada stigne u LS izlazi i vozi do firme za reciklaze u LSu...
7.Zatim kada stigne tamo to treba izgledati nekako ovako (https://youtu.be/669PykX4sdc)
8.U videu iznad ne bas isto tako ali imace velika vrata od garaze u koju kamion ulazi i ostavlja te delove(smece) koje je pokupio i to se posle krece po traci i posle kada prodje izadje kao nova flasa(imaju idive onih losih i onih boljih pa to uklopite).!
9.Naravno sve to treba maper lepo izmapati haha :)
10.Naravno plata treba biti vece jer je tezi posao a  i unikatan :).!
11.Ako imate jos kakvih ideja recite :).!

[POSAO NAMESTAJ NUMANOVIC]

1.Ime sam dao po jednoj firmi iz mog grada.
2.E sad da krenemo :)
3.Znate svi da se igracima svidja da sami prave svoj interijer,e pa da bih imali ovaj posao morate imat i taj sistem po meni.
4.Morate imati firmu namestaja gde se prodaje namestaj...
5.Firmu gde se izradjuje namestaj takodje
6.Znate da postoje oni idive drveta itd..
7.I stvori mu se panel koji namestaj hoce napravit(u TDovima najlakse)i on odabere npr. krevet i stvori mu se motorka u rukama ili on uzme i posle on struze po drvetu ona anims i nakon 20-30 sekundi taj namestaj se napravi.
8.Kada se napravi on nekako taj namestaj ubaci u kombi i posle prevozi do firme namestaja gde se prodaje namestaj i eto ga :)..
9.Ako imate svoju kakvu ideju napisite je :)

[CISTAC JEZERA]

1.Nema se sta mnogo duzit maper izmapa kako kojeg drveca trave smeca po jezeru.!
2.Uzme duznost i cisti i svaki put tako i eto :)

[POSAO CISTAC/CISTACIA]

1.Svaki igrac koji ima kycu/stan  mora pozvati cistaca/cistacicu da pociste.!
2.Npr krajem svakog dana svakoj kuci se igracu doda po par onih kesica smeca i on mora platit cistaca/cistacicu da mu ociste...
3.Moze da bude i da kose travu oko kuce itd..Ako kuca ima bazen da ciste bazen itd itd...
4.Da budu ograniceni slotovi na poslu jer imam neku sumnju da bih nekako iskoristili da bagaju pare ne citom ali neka fora ;).
5.To bih bilo za taj posao ideje ako imate pisite :)..

To bih bilo to ako mi dodje jos kakvih ideja update cu sutra...Hvala vam ako ste procitali :),nadam se da ce nekom posluziti

Taj posao cisco sam ti davno rekao da sam poceo radit, ne znam koji kurac moras objavljivat moju ideju

bilo je lijepo dok je trajalo.

Sva sreća nisam toliko glup da nemam dovoljno svojih ideja
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Citat: Bolex_ poslato Jul 24, 2017, 10:13:28 PRE PODNE
HAHAHAHAHAHAHAAHHAAH

Citat: Bašovski poslato Jul 24, 2017, 08:53:42 PRE PODNE
Taj posao cisco sam ti davno rekao da sam poceo radit, ne znam koji kurac moras objavljivat moju ideju
Da rekao si Cisco ja sam se setio toga CISCO ali ti nisi rekao da oni popravljaju ove tornjeve sto Anonimusi ruse to sam ja nekako povezao,Cisco sam stavio jer mi je to prvo palo napamet :)...

Bravo za tebe,kazes kao da sam glup nemam svojih ideja? Pa pogledaj taj tvoj opis posao "Dostavljac Pizze" koji k je to unikatno??Koji k je unikatno dostavljac goriva?Sve vidjeno na svakom serveru ti da imas tvojih ideja dosad bih napravio vrh mod i unikatan..Molicu bez takvih komentara

Citat: Mapper Verceti poslato Jul 24, 2017, 12:43:43 POSLE PODNE
Bravo za tebe,kazes kao da sam glup nemam svojih ideja? Pa pogledaj taj tvoj opis posao "Dostavljac Pizze" koji k je to unikatno??Koji k je unikatno dostavljac goriva?Sve vidjeno na svakom serveru ti da imas tvojih ideja dosad bih napravio vrh mod i unikatan..Molicu bez takvih komentara

Nisi shvatio pojam rijeci koje sam rekao, kao i pojam unikatnost. Ako i ikada napravis nesto upola kao i moji radovi, uplatim ti na PayPal 10 eura.

Zasto bih pravio nakan GM kada i sam vodim zajednicu: 151.80.108.109:8150 (Zajednica sljedece godine slavi velike 4 godine rada, a ti ako ostvaris nesto slicno svaka ti cast)
Poslednja Izmena: Jul 24, 2017, 13:04:08 POSLE PODNE od Bolex_
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Citat: Mapper Verceti poslato Jul 24, 2017, 12:42:35 POSLE PODNE
Da rekao si Cisco ja sam se setio toga CISCO ali ti nisi rekao da oni popravljaju ove tornjeve sto Anonimusi ruse to sam ja nekako povezao,Cisco sam stavio jer mi je to prvo palo napamet :)...
Jel de?
http://imgur.com/peBwIV8
http://imgur.com/zYLrLwU
http://imgur.com/BY13Yte
stvarno si jadan kad u vezi ovog moras izmisljat i lagat.

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: Bolex_ poslato Jul 24, 2017, 12:59:22 POSLE PODNE

Nisi shvatio pojam rijeci koje sam rekao, kao i pojam unikatnost. Ako i ikada napravis nesto upola kao i moji radovi, uplatim ti na PayPal 10 eura.

Zasto bih pravio nakan GM kada i sam vodim zajednicu: 151.80.108.109:8150 (Zajednica sljedece godine slavi velike 4 godine rada, a ti ako ostvaris nesto slicno svaka ti cast)
Nisam skripter pod prvo,pod drugo necu niti zelim da otvorim svoj server koji ce mi k. to :).....Ja sam samo dao ideje a ti dodjes i glupiras se kao vlasnik jednog ozbiljnog server ja sam vam dao ideje a ako neko hoce nek uzme,ne moras prosipat tu tvoju pamet na mojem postu :)

Citat: Bašovski poslato Jul 24, 2017, 13:07:06 POSLE PODNE
Citat: Mapper Verceti poslato Jul 24, 2017, 12:42:35 POSLE PODNE
Jel de?
http://imgur.com/peBwIV8
http://imgur.com/zYLrLwU
http://imgur.com/BY13Yte
stvarno si jadan kad u vezi ovog moras izmisljat i lagat.
Jebeno ti kazem da ne mora bit Cisco jer mi je to prvo napamet setio sam se tog razgovora sa tobom i jebeno ne mora bit Cisco neg bude M:TEL ili bilo koji k....Kada si ti rekao da radi to ja sam skonto da povezem sa org Anonymus sto je moja ideja tvoje je ime i jebeno se moze promenit ima jos takvih poslova koji su vidjeni koji popravljaju rutere i to i ja sam spojio sa Anonimusima i ispada unikatnije sto do sad nije vidjeno :)

Boga jak ti je servere AC ubija ja derem narod Minigunom xD @Bolex_

Citat: Motokultivator poslato Jul 24, 2017, 19:19:52 POSLE PODNE

Xare citeru stari HEHEHE

Citat: Motokultivator poslato Jul 24, 2017, 19:19:52 POSLE PODNE

Kultivatoru, de ti posalji taj weapon hack, nmj da ti upadnem na ETS Samp, sa ovim autom. xD Nemres se ni tpati do mene. xD
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..