xampp help (apache)

Započeo Muma, Jul 22, 2017, 20:58:10 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Znači radio sam sistem ponovo, i ovo mi se dešava kada pokrenem xampp tačnije kada hoću da upalim apache, zna neko fix?

@Cadilab @MEDO @Vodka Play @MegatroNâ,,¢ @Slade izvin'te na tagu, jedine osobe koje mislim da znaju oko xampp-a

* i valjda sam pogodio pdf jer nisam nikad tražio ovakvu vrstu pomoći pa ne vidim bolje mjesto jer prije par dana sam počeo učiti mysql i koristi xampp i ostale gluposti...

Pokreni XAMPP kao administrator ili na samu kompatibilnost PC-a. Ako ti to ne uspije instaliraj si MV C++ 2015  Paket
Poslednja Izmena: Jul 22, 2017, 21:15:37 POSLE PODNE od Bolex_
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

pokusaj da instaliras ovo

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=48145

kad instaliras restartuj komp

ako to ne bude radilo pokusaj pokrenuti xampp kao administrator.

Ako ti je skajp ukljucen iskljuci ga ili promjeni 443 i 80 portove na njemu.

neće, probat' ću wamp još ako neće ko ga jebe, valjda će nekad proradit'

Pošalji log file taj i pogledaj da već nemaš instaliran vc kojem su možda koruptovani fajlovi, ako imaš onda ga deinstaliraj i instaliraj novi
Poslednja Izmena: Jul 23, 2017, 11:03:41 PRE PODNE od MEDO

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

obrisao xampp, instalirao wamp isto sranje, obriÅ¡em ovaj MV skinem opet, krenem da instaliram i kada doÄ'e do kraja neÅ¡to piÅ¡e "Windows81_x64" ili "Windows81_x86" i onda izbaci to sa slike Å¡to sam već poslao, a skinuo sam i onaj AllInOne kao pakovanje, install i opet dolazi isti "error"...

@Muma
Da li si pre instalirao xampp ili wamp?

Ja ne znam ko te terao da instaliras ovaj win 8? Pokusaj nesto preko neta da nadjes, ako ne nadjes nista, lepo izbrises win 8, i instaliras mu drugi sistem.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Jednostavno otiÄ'i na oldapps.com i pronaÄ'i odg. xampp koji je kompatibilan sa tvojim sistemom.
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

fali ti jedan od DLLova, e sad to moze bit onaj mvcp110.dll il mvcs100dll

Preuzmi ovo:

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=48145

*edit, nisam citao previse komentare pa nisam vidio, zanima me jel Visual C++ kompatibilan sa tvojim racunalom, tj ako ti je racunalo 64-bitno mora biti i instalacija visuala, ako je 32-bitno mora biti x86
Poslednja Izmena: Jul 24, 2017, 12:19:14 POSLE PODNE od Slade

Vidjet cu buraz nemam neta vec par dana

I izgleda da sam fixao, hvala svima puno na odvojenom vremenu i tebi najviše @Bolex_ zbog ovog sajta, skinuo sam neku stariju verziju i sve radi. :D