Aj vozdra

Započeo andr00-, Jul 21, 2017, 23:49:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Et, neam sta pricat, igrat cu sampa (little italy i city of angels) po malo nekad, na forumu cu slabo komentarisat ista, nije skroz kraj al moze se rec da dovrsavam.. ljudi koje sam upoznao i koji mi znace su dole u diskripciji u respect listi, necu pisat roman oko ovog.. vozdra voli vas andro  :)
Poslednja Izmena: Jul 21, 2017, 23:51:04 POSLE PODNE od anDro_

Citat: anDro_ poslato Jul 21, 2017, 23:49:59 POSLE PODNE
Et, neam sta pricat, igrat cu sampa (little italy i city of angels) po malo nekad, na forumu cu slabo komentarisat ista, nije skroz kraj al moze se rec da dovrsavam.. ljudi koje sam upoznao i koji mi znace su dole u diskripciji u respect listi, necu pisat roman oko ovog.. vozdra voli vas andro  :)
ha skoč ha pič u inbox na fb i manje seri, ne ideÅ¡ ti niÄ'e!!!!!!!

bilo je lijepo dok je trajalo.

Jel i ti počinješ jebavat ko Bošnjo?

Ne valja ti to,doće ljudi u crnom,i puc,i klik,i tup,i nema vise Andre.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Aj ne jedi govna, ostat ces go i svaki drugi  :D

#A.J.

Srecno tako i ja slabo ovde sta komentarisem i kao sto ti igras na ta 2 srw ja igram na 1 :D samp iskreno smorio
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

L0OdaK, i ovaj hoce da pobegne, gde da ti se javim, da mi sredis jednu narudzbu? Ako moze pre nove godine :D
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: SejnurHD poslato Jul 22, 2017, 19:01:35 POSLE PODNE
L0OdaK, i ovaj hoce da pobegne, gde da ti se javim, da mi sredis jednu narudzbu? Ako moze pre nove godine :D
Evo jos neka 2-3 h i tegle spremne,jao kako ce da blistaju u teglama.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Srećno ti,takoÄ'er i ja tako isto pozz za sve :)

Poz brate srecno u RLLL  :'(

Citat: Noki poslato Jul 23, 2017, 16:14:20 POSLE PODNE
Srećno ti,takoÄ'er i ja tako isto pozz za sve :)
Noki, spremi se ti za teglu, evo dobio sam od LoOdaK-a informaciju, da ce uskoro tursija da se pravi, znaci spremi se da udjes u teglu, samo seri ti tu nesto :D
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

<3  :-*
samo rejv i debele zene