â—„ Glavni razgovor #31 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Jul 14, 2017, 16:36:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

#A.J.

Evo brate haha, išo na balerinu (ringišpil) sav se ispovraćo, a prije toga 2 šiše, jedan šeri banana (okus) i neki jak nmp hahah, ubio se totalno haha..

Ja prije 4 mjeseca svaki dan 2-3 i tako unazad godinu dana, a sad mi svejedno, bacanje para jbg

I jeste jebeno koristiti ovaj forum preko fona u pm

afasdasfasdassd ajmo spamajte naberte do 100 xd
-propo-

Ima l' ko onaj clash royale da igra, tre'a mi account neki dobar, jav'te se na pm.

pozz
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

poy poy :D a Å¡tae ludak nisi viÅ¡e ko prije čvaknut Ä'e ti ajvar pobjego
-propo-

Citat: NapaćeniBošnjo poslato Septembar 18, 2017, 17:07:57 POSLE PODNE
Reko sam da sam se opametio,sad u srednju valja navatat kake pičke,mislim još sam ja lud al manje dolazi do izražaja
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Auh jesam dobio danas 5-icu iz Tjelesnog, došli oni kao planinarenje uz onaj kurac, i popeo se ured do kraja, i dobio 5. 8)
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Citat: LoOdaK poslato Septembar 18, 2017, 17:49:58 POSLE PODNE
Reko sam da sam se opametio,sad u srednju valja navatat kake pičke,mislim još sam ja lud al manje dolazi do izražaja
ma nećeš ti ništa navatat samo kaku kuravu crnku uplati nek ti skače cjelu noć i zdrao, stay positive i ošini se ko budala
-propo-

Citat: NapaćeniBošnjo poslato Septembar 18, 2017, 17:52:28 POSLE PODNE
Citat: LoOdaK poslato Septembar 18, 2017, 17:49:58 POSLE PODNE
ma nećeš ti ništa navatat samo kaku kuravu crnku uplati nek ti skače cjelu noć i zdrao, stay positive i ošini se ko budala
Nikad ne reci nikad

Citat: [GL] Eldin poslato Septembar 18, 2017, 17:51:30 POSLE PODNE
Auh jesam dobio danas 5-icu iz Tjelesnog, došli oni kao planinarenje uz onaj kurac, i popeo se ured do kraja, i dobio 5. 8)
@[GL] Eldin care ja danas prvi čaÅ¡ 7 sati zalego spavat na fizici kod nekog starkejlje samo lik doÄ'e do mene probudi me kaže hajd ti sad pred tablu i dade mi 1 jeboga hadž, a kod tog debila neÅ¡ ured nikad keca ispravit znači pao si Alah ekber
-propo-

kod mene profesor iz fizike objasnjava nesto, mi gledamo u njeg i u plocu naci, prica, crta, pise on pola sata pa pita "jel jasno ovo?", citav jebeni razred kaze ne a on nastavi, o bog te mazo, i pitaju me sto imam dvicu iz fizike..