â—„ Glavni razgovor #31 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Jul 14, 2017, 16:36:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

#A.J.

takodjer i ja, slabo cu biti aktivan, sutra skola, ali ipak 2. sam smjena, mozda malo naletim, ali pretezno necu biti aktivan..

Citat: Foux poslato Septembar 03, 2017, 21:40:17 POSLE PODNE
takodjer i ja, slabo cu biti aktivan, sutra skola, ali ipak 2. sam smjena, mozda malo naletim, ali pretezno necu biti aktivan..
Ja sad moram učit, reko mi otac ako proÄ'em 3-om, kupiće mi otac novi komp, bolji 100 puta.
Inače slab sam u Å¡koli, nezainteresovan sam, jebajga.  8)
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Citat: Eldin Pawno poslato Septembar 03, 2017, 21:42:58 POSLE PODNE
Ja sad moram učit, reko mi otac ako proÄ'em 3-om, kupiće mi otac novi komp, bolji 100 puta.
Reci nastavnici da znas mene i et ga safe 5

Citat: Motokultivator poslato Septembar 03, 2017, 21:43:57 POSLE PODNE
Citat: Eldin Pawno poslato Septembar 03, 2017, 21:42:58 POSLE PODNE
Reci nastavnici da znas mene i et ga safe 5
Facekick/noga u jaja/iščupam seb mudnu dlaku,hahaha

Pitaċe te ko je ta seljačina? Hehehe
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

stiPu ovo profi ima 3 da ti zaključi xaxaxa

Citat: Muma poslato Septembar 03, 2017, 22:18:44 POSLE PODNE
stiPu ovo profi ima 3 da ti zaključi xaxaxa

Sad ću preko štele nekako morat.
Ko što bih rekao Muma "Ako padnem iz Vjeronauke, prestaću vjerovat u boga"
HAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Postoji li neka mogucnost, da udjem na fb, kada sam stavio onaj login code? Problem je taj sto sam izgubio telefon u kome je bila kartica, tj broj sa kojim mi je povezan fb, restartovao sam fon posto je previse lagovao, a zatim sam digao sistem na pcu, ali zaboravio sam da se prijavim na fb preko telefona, dok mi je pc bio jos upaljen ( stari sistem ). Sad ne kontam kako mogu dobiti login code?
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

ZaÅ¡to je Eva pojela jabuku ? Zato Å¡to joj adam nije dao bananu  :D :'(

#A.J.

Citat: SejnurHD poslato Septembar 04, 2017, 01:30:04 PRE PODNE
Postoji li neka mogucnost, da udjem na fb, kada sam stavio onaj login code? Problem je taj sto sam izgubio telefon u kome je bila kartica, tj broj sa kojim mi je povezan fb, restartovao sam fon posto je previse lagovao, a zatim sam digao sistem na pcu, ali zaboravio sam da se prijavim na fb preko telefona, dok mi je pc bio jos upaljen ( stari sistem ). Sad ne kontam kako mogu dobiti login code?
Probaj ako može preko e-mail-a, ako znaš e-mail i password loginuj se i zamijeni pw i tjt., trebalo bi da radi ?

Citat: Foux poslato Septembar 04, 2017, 10:17:29 PRE PODNE
Citat: SejnurHD poslato Septembar 04, 2017, 01:30:04 PRE PODNE
Probaj ako može preko e-mail-a, ako znaš e-mail i password loginuj se i zamijeni pw i tjt., trebalo bi da radi ?
Problem je taj sto ja nisam uopste povezao fb sa emailom. Jer da jesam, lako bih ja to vratio.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Odem u srednju smrknut ko noc izadjem išpisan od smjeha koliko profa provaljuje hahahah
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: DaVisoN-TxD poslato Septembar 04, 2017, 01:37:42 PRE PODNE
ZaÅ¡to je Eva pojela jabuku ? Zato Å¡to joj adam nije dao bananu  :D :'(
Bog s tobom ccc
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

#A.J.

Baba izaso u 14h i bicu do 18h hahaha na shishi sve haha