â—„ Glavni razgovor #31 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Jul 14, 2017, 16:36:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

#A.J.

Nadam se da nema problema što sam pokrenuo igru, mislim da će bit' aktivna ?

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=113870.0

Citat: Foux poslato Avgust 17, 2017, 22:30:06 POSLE PODNE

Ako ti je moderator odobrio onda nece biti problema.
Napokon sam sredio komp.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

#A.J.

Citat: SejnurHD poslato Avgust 17, 2017, 22:31:03 POSLE PODNE
Citat: Foux poslato Avgust 17, 2017, 22:30:06 POSLE PODNE

Ako ti je moderator odobrio onda nece biti problema.
Napokon sam sredio komp.
Problem je što moderatora nema, tako da ako je greška neka obriše, ne znam kome da se obratim tako da, ajmo navalite pa možda i odobri ? :D
Samo nemojte me omdmah napadat'. :D

#A.J.

Samo zajebo sam se.. auhhh jbt dan, treba pod hitno obrisat, trebalo je drugacije

Dizajneri javite se da dovrsimo ovu temu za BS pa da saljem adminstraciji da vide

Citat: Kico ãƒ,, poslato Avgust 17, 2017, 22:52:08 POSLE PODNE
Poyy bracale sta se radi xoxo ?
Malo ucim igrat cs:go, kod tebe?
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: MegatroNâ,,¢ poslato Avgust 17, 2017, 23:00:26 POSLE PODNE
Dizajneri javite se da dovrsimo ovu temu za BS pa da saljem adminstraciji da vide

Nema od tog ništa, i ovaj forum je otišao u 3 lijepe ali eto ulazimo na njega i komuniciramo.

@MegatroNâ,,¢  bilo bi lijepo kad bi se promjenila tema... nije dugo  :)

Ajmo nargileri,dns mi je jaran dao jedan okus zove se Libanonske noci(lebanon nights) proizvodnje Panorama,i okus sam isprobao i okus tog okusa nisam uspio ustanoviti ali mi jednim djelom baca na melon grejp ako neko zna koji je sastav nek mi napise u private guglao sam ali to do sad jos niko nije rekao koji je sastav jer niko nije uspio procitat jer je Panorama neki hookah bar sa nazivom Panorama Hookah Lounge nesto kao Argelini ali na arapski fazon,i na okusu tacnije na kutijici je sve na arapskom pa narod nije uspio procitat,tkd ako netko zna nek mi pise u pm jer fkt bih volio znati jer je okus boze a i dimi od svih shisha koje sam probao ovaj okus je dimio najbolje...
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: King2 poslato Avgust 18, 2017, 02:46:19 PRE PODNE
Ajmo nargileri,dns mi je jaran dao jedan okus zove se Libanonske noci(lebanon nights) proizvodnje Panorama,i okus sam isprobao i okus tog okusa nisam uspio ustanoviti ali mi jednim djelom baca na melon grejp ako neko zna koji je sastav nek mi napise u private guglao sam ali to do sad jos niko nije rekao koji je sastav jer niko nije uspio procitat jer je Panorama neki hookah bar sa nazivom Panorama Hookah Lounge nesto kao Argelini ali na arapski fazon,i na okusu tacnije na kutijici je sve na arapskom pa narod nije uspio procitat,tkd ako netko zna nek mi pise u pm jer fkt bih volio znati jer je okus boze a i dimi od svih shisha koje sam probao ovaj okus je dimio najbolje...
Jos da to u mom gradu sluze, ja nekih ukupno 25-30 okusa probao, najljepsi mi bio coca cola i limun, i menta
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=112812.msg752793#msg752793 date=1503018112]
Citat: King2 poslato Avgust 18, 2017, 02:46:19 PRE PODNE
Jos da to u mom gradu sluze, ja nekih ukupno 25-30 okusa probao, najljepsi mi bio coca cola i limun, i menta
borovnica i menta najljepsi koji sam probao i nar-menta.

Pozz evo i ja završio sa poslom.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

treca smena lel
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci