â—„ Glavni razgovor #31 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Jul 14, 2017, 16:36:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

mozete mi dati neki gm da nije ubagovan da ima dobre td-ove vec dosta sam modova probao gde ima dobre td-ove nema nis unikatno
ak moze u najkracem roku

Citat: King2 poslato Avgust 15, 2017, 23:59:17 POSLE PODNE
ljudi znali iko sta se desva sa onim Depayom brat 10 godina ga nema pa ga poslje ima samo 15 dana i opet 10 godina ga nema
Drka vjerovatno.
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Da li zna neko kako se menja ovaj k ovde? ( Za SMF forum, znam da postoji takvo nesto, ali nmg da se setim kako se zove )
Ovo da se stranica pomera dole gore, sa desne strane.

Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Haj zz,vidim ose
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Avgust 16, 2017, 03:10:35 PRE PODNE
Haj zz,vidim ose
De vidis te ose, nema ih nigde
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: Foux poslato Avgust 16, 2017, 15:40:51 POSLE PODNE
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHA

https://youtu.be/RY6T57CxkzY?t=23m34s

dobra ali ona mi je jaca,semso allaha mi guzina isusa mi,onda guzina allaha im ovaj isusa mi hahaha
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

#A.J.

Ovaj drugi možda, nego Å¡ta bi za moderatore @SlavicBeast  ?

Citat: Foux poslato Avgust 16, 2017, 17:04:51 POSLE PODNE
Ovaj drugi možda, nego Å¡ta bi za moderatore @SlavicBeast  ?

2. ja mislim da bi bilo bolje

i mene zanima sta bi za ove moderatore hhahaha

pozz svima inace

Citat: SlavicBeast poslato Avgust 16, 2017, 16:58:22 POSLE PODNE
Koji od ova dva kompa bi se bolje nosio sa ovim novim i zahtevnim igricama, kao npr
Gta V ili playerunknowns battleground?

http://www.winwin.rs/racunari-i-komponente/desktop-racunari/desktop-racunari-bez-os/racunar-altos-rocket-h110-pentium-8gb-1tb-gt-1030-dvd-6818780.html

http://www.winwin.rs/racunari-i-komponente/desktop-racunari/desktop-racunari-bez-os/racunar-altos-gamer-x4-fm2-athlon-x4-8gb-1tb-r7-250-dvd-4756838.html

Kako vam se cini konfiguracija?
Procesor bih te mogao zezati na ovom prvom, ako uzimas drugi, to je vec 4 jezgre te radi na 3.1 a moze se overclock na 3.8, samo sto na onome imas ddr4 a na ovome ddr3, probaj da uzmes ddr4 a ne ddr3 sa ovoga, te jacu maticnu te vodjeno imas 240ccm 70e, i moci ces vjerojatno pikati i gta v i pubg, i kazem vodjeno jer ce mu se vjerojatno jer su to prezahtjevne igrice, grijati sve 4 jezgre na 100%, a ako nema dobro hladjenje, mislim da 120ccm 1 hladjenje nije dovoljno, ali eto
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Da sacekam onda jos neku sugestiju pa da narucujem :D

Uskoro, u guzvi sam trenutno :)
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"