â—„ Glavni razgovor #31 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Jul 14, 2017, 16:36:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Evo radi se malo na igrici.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Milana, dodzi dodzi  :D
( Najjaci deo )
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

#A.J.

Å ta je ovo ovako teÅ¡ko na CH jebo te..  ???

Šaljem pozdrave užoj i daljoj porodici,imal koga?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Pogledajte video naše igre.Malo smo kasnije objavili ali imali smo nekih problema

https://www.youtube.com/watch?v=1DQ2ue6icGA

jedino mi zao ovdje Mume sto lik moze jebeno za bolju zajednicu raditi, ali jbg, njegova stvar
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Cek..... Muma skripta sa njim? Sa ovim idiotom ovde?
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: SejnurHD poslato Avgust 07, 2017, 19:05:08 POSLE PODNE
Cek..... Muma skripta sa njim? Sa ovim idiotom ovde?
da xd
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=112812.msg749891#msg749891 date=1502121216]

jedino mi zao ovdje Mume sto lik moze jebeno za bolju zajednicu raditi, ali jbg, njegova stvar
Ja mu nak napiso propali 69 igraca on me block a dok sam pomago bio sam mu dobar

Citat: Motokultivator poslato Avgust 07, 2017, 19:54:57 POSLE PODNE
Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=112812.msg749891#msg749891 date=1502121216]

Ja mu nak napiso propali 69 igraca on me block a dok sam pomago bio sam mu dobar
to ono "Dok sam te kalemio dobar sam bio a?" heeheh

Ju sad ce nam lik ubacit virus, sto ste takvi... :D
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

Luka u signaturi si stavio Tosic umjesto Terzic, da ti se neki Tosic ne zamjeri zbog toga :P

Pustite ljude kako rade nek rade, ako ima ko da im se sa pravom zamjeri nek se zamjeri :D