â—„ Glavni razgovor #31 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Jul 14, 2017, 16:36:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozz
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

#A.J.

#A.J.

Takav je danas svijet, prod'o bi te za pola marke...

Citat: #Kasperzi ãƒ,, poslato Jul 28, 2017, 16:48:36 POSLE PODNE
Prodali ste se svi
U jbt, ja mislio tebe nema nigde :D
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

E posto sam danas snimio 3 klipa 2 izbacio kako ubiaciti enb mod i kako promeniti tdove dal da izbacim klip kako skinuti i instalirati ipleomax textdraw editor posto sam napomenuo da cu snimiti
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

Citat: Ur®Osâ,,¢ poslato Jul 28, 2017, 17:51:46 POSLE PODNE
E posto sam danas snimio 3 klipa 2 izbacio kako ubiaciti enb mod i kako promeniti tdove dal da izbacim klip kako skinuti i instalirati ipleomax textdraw editor posto sam napomenuo da cu snimiti

ma izbaci

Eh kada se ovog setim. Covek je 10 godina u Nemackoj, ali ne daju ljudi papire :D
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

pozz evo mene sa bauštela hehe xD
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

O poz Ludak taman mi ti trebas, evo imam nove kandidate za Ajvar -----> http://imgur.com/a/UKMMQ
P.S: Ima njih jos ne brini se ti za to. xD
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

Citat: SejnurHD poslato Jul 28, 2017, 22:26:58 POSLE PODNE
O poz Ludak taman mi ti trebas, evo imam nove kandidate za Ajvar -----> http://imgur.com/a/UKMMQ
P.S: Ima njih jos ne brini se ti za to. xD
Pao sam sa nogu,ima sebe da strpam i astal da blista bejbe

#A.J.

Ljudi koji PS je dobar za 2gb RAM-a, mislim da se može raditi u njemu, da ne laga toliko ?