â—„ Glavni razgovor #31 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Jul 14, 2017, 16:36:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: anDro_ poslato Jul 17, 2017, 03:20:51 PRE PODNE
djeste picici imal ko predlog sta da radim u ove sitne sate
Da odes da spavas :D :D
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Pozz x69  :D
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Poz x1000k
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: Muma poslato Jul 17, 2017, 12:27:29 POSLE PODNE
@LoOdaK HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAH

Hahahahah,mislim da na balkanu ne postoji covjek koji nije vidio ovog lika.

ja majmun uzmem sprajt ovaj sok i pospem po produžnom kablu i stanem gledam u njega 5sec čekam da plane i iskopcam kad sam ponovo ukopco u njemu se djeca poraÄ'aju ostavio ga preko noći da se suhne i sad radi malo kad koja iskra izleti al dobro je xd
-propo-

Jooooooooooooj otkad ovo nisam cuo

Citat: LoOdaK poslato Jul 17, 2017, 13:49:59 POSLE PODNE

ja konzolu - konekšn lost.

http://www.lettercount.com/ - stranica za sve nas invalide koji brojimo mišem string length.

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: Bašovski poslato Jul 17, 2017, 16:14:14 POSLE PODNE
Citat: LoOdaK poslato Jul 17, 2017, 13:49:59 POSLE PODNE

ja konzolu - konekšn lost.

http://www.lettercount.com/ - stranica za sve nas invalide koji brojimo mišem string length.
Kad mi frajer Å¡amar svinta. (Å to bi rekli,izvadi kutnjak Å¡amarom)

Bolje i misem nego ja kako sam brojio.Uzmem konj pa prstom lagano po ekranu.

Za nekoliko minuta na mom SoundCloud-u :D
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Kljik Aj navalite na novi album,izbacen prvi mixxxx x_x :D
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER