Oko mape

Započeo Kaka, Jul 13, 2017, 19:20:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako, imam jedno pitanje, ne znam da li je to moguće, ali da pitam.. zanima me da li postaoji ikakav način da se sa default objekta ukloni nešto evo primer: http://prntscr.com/fvatlm ? E, pa sad da li postoji ikakav način da se taj objekat vrata što sam zaokružio ukloni, vrata se inače nalaze na default mapi

Hvala unapred

Ne verujem da to moze, sve jedno, sacekaj da ti maperi odgovore, jer ja sam jednom probao, i nije mi nista uspelo.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Kolko ja znam to ti je default objekat i to je jedan objekat pod jednim idom.. Nemas ti ti vise id pa da sklonis sta ti odgovoara. Imaju indexi. Resenje ti je da uzmes preko tih vrata stavis neka druga, to ceo svet radi. A takodje mozes da izmenis neku boju ako oces da budu skroz crna preko texture studia duga prica. Samo neki objekat stavi preko njih i to je to
»Sve što je na Zemlji, prolazno je...«

Citat: |Gagi| poslato Jul 13, 2017, 19:36:01 POSLE PODNE
Kolko ja znam to ti je default objekat i to je jedan objekat pod jednim idom.. Nemas ti ti vise id pa da sklonis sta ti odgovoara. Imaju indexi. Resenje ti je da uzmes preko tih vrata stavis neka druga, to ceo svet radi. A takodje mozes da izmenis neku boju ako oces da budu skroz crna preko texture studia duga prica. Samo neki objekat stavi preko njih i to je to

Slazem se u potpunosti
@JeffyBE

Ja se ne slazem.
Ako ne moze mozete li mi objasniti odakle 500 mapa shopping centra na toj lokaciji, a svugdje su ta vrata otvorena, tj to je ulaz ne mora se ici Enter.... ?

Moze, samo sto ti mi to ne znamo. Pogledaj po ruskim forumima i trazi po oficijalnom samp forumu