Adamo Roleplay(Novi MOD)

Započeo VakiYT, Jul 10, 2017, 09:46:46 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

SA:MP IP:46.105.250.186:7781
TS3 IP:164.132.6.4:9050
UCP:www.balkan-youtube.com/ucp/

Server je otvoren 16.6.2017. Rekord servera je 100 igraca . Radnja servera je smestena u BaySide i El Quebradosu i okolini,a server je RP/RPG.Na serveru postoje poslovi:bus vozac,farmer,postar,kosac trave,pizza boy,gradjevinar,rudar,pilot,kamiondzija.I trenutno jedan hobi a to je Ribar, uskoro ce biti dodat i jos jedan hobi, najverovatnije lova.MOD je od 0 napravljen kao i UCP.Takodje postoji sistem pljackanja kuce,robanja atmova,pljackanja banke,zlatare,opstine,bezanja iz zatvora,gas maske(protiv tear gasa),evenata,teritorija...Bande kose drogu na farmi u El Quebradosu dok Mafije svercaju brodom mats i proizvode oruzije u blizini Pijace.Nema salona na serveru pa se vozila dodaju na 2 nedelje na Auto Pijacu takodje tu se mogu naci i motori.I to je to sto se tice moje prezentacije Adama :D

Slike sa servera: www.balkan-youtube.com/ucp/

Klipovi sa servera:https://www.youtube.com/channel/UC_J2TqHIWYHXTzdM7ZsIv0A

Himna servera:https://www.youtube.com/watch?v=BmLBGrezr_I

Super sve, srecno :D
Nzm sto neces TD

Ne vidim koje pravilo sam prekrsio,ono sto si mi rekao IG za placenu domenu .com je placena domena i ovo je moja domena tako da ne vidim problem.

UCP domena je Balkan Youtube, nidje veze, nek moderator odluci :D

Trenutno cekam akciju na http://godaddy.com/ da kupim domenu sa www.adamocommunity.com,ako treba neki dokaz da je ovo moja domena, poslacu :D

Vidi se trud pogotovo zbog mysql-a, sretno. :)

Citat: Muma poslato Jul 10, 2017, 11:31:18 PRE PODNE
Ja im nudio free TD, on nece, kaze dz se truditi za nesto sto ne znaci nista *tako nesto

Citat: Nexy AG poslato Jul 10, 2017, 11:33:44 PRE PODNE
Citat: Muma poslato Jul 10, 2017, 11:31:18 PRE PODNE
Ja im nudio free TD, on nece, kaze dz se truditi za nesto sto ne znaci nista *tako nesto

Jedini si ti prekršio pravilo koje glasi:

*Ne smete ostavljati više od jednog komentara, osim autora teme

Nigdje ne piše da domena mora bit ime servera, samo mora završavati na .com, .net, uglavnom kupljenu domenu

Nexy, ti si majke mi stvarno retardiran bre, prekini vise raditi dupli post, tebe je trebalo odavno banovati. -.-
@Tema Igrao sam ranije na starom modu, i bilo je odlicno furali 30-50 igraca. Valjda ce isto tako biti i na ovom modu, mislim na staff team, ako oni nesto zaseru, ode ceo trud.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Adamo ko adamo,nikad mi se nije samo svidjala lokacija igre ali sve u svemu kao sto muma kaze zbog truda i mysqla ste zakucali i svaka vam cast sretno u daljnjem radu :D
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: Nexy AG poslato Jul 10, 2017, 10:23:44 PRE PODNE
UCP domena je Balkan Youtube, nidje veze, nek moderator odluci :D

Pricas gluposti.

@tema odlicno guraj dalje
samo rejv i debele zene

Super je sve vaki :D
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK