Placanje putam SMS za host

Započeo ukc, Jul 07, 2017, 20:58:26 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

ukc

*

Izvinjavam se da li bi neko teo reci kako da namestim kao na morenji host sms placanje?
Da mi mogu ljudi placati iz drugih zemalja sms-om
http://prntscr.com/fsx0jv
Lukic!

Ne preporucujem taj hosting...
Vlasnik ne zna ubaciti samp mod... :'3

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: Faris ãƒ,, poslato Jul 07, 2017, 23:12:40 POSLE PODNE
Brt nije da je problem, al' nije vlasnik duzan ubacit mod :'), on je duzan samo podici server (instalirati ga) i tjt
Valjda bi trebao imati moderatore ili tako nesto ko je sposoban za to  ;D

koliko sm shvatio ti oces napravit hosting ali da je placanje putem sms-a,ako je tako onda pokusaj ovako,najbolje opcije su ti PaymentWall(Mobiamo) i PayGol uradis jednu od te 2 opcije i rahat si a cak na paygol nisam sig mozes sad da povezes i PayPal
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Kontaktiraj vlasnika KGB ili E-trail hostinga i pitaj njih oni ce ti pomoci jer imaju iskustva niko nece znati bolje od njih jer i sami imaju taj sistem.Ali zapamti jer u 95 % slucajeva kada ukljucis to da se placa preko moba npr.paygol ukoliko je nesto 1000 dinara ovaj ce platiti 2000 dinara a sve zavisi od drzave do drzave.Taj morenja hosting je cista kopija e-trail hostinga,toliko od mene,srecno!

Vlasnik hostinga nije dužan da uploduje mod za tebe.

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Zasto bi ti vlasnik ubacio, ako ne znas sam? Ne odnosi se na tebe, vec na ove po FB-u koji daju pozicije samo kako bi im neko ubacio mod.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..