Objekti

Započeo BOSNIACUS, Avgust 13, 2010, 13:50:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Poz evo vec mjesec dana radim nekakav gamemod pa sad sam zapeo nesto .
Ovako dodao sam oko 200 objekata prvih 180 sve radi sad kad sam presao na MD bazu ubacujem ja kapije i sve i nece da se ppojave objekti nikako sve kod ja ne kucam /gmx , onda kad dodam jos dole objekata nece se uopste pojaviti ni kada kucam /gmx ...

sta treba da mi se svi objekti pojavljuju... poz

Max je 180 objekata, zato ti se neće svi učitati, počni koristiti Objekt Streamer ( http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=1262.0 )

Citat: Elmedinâ,,¢ poslato Avgust 13, 2010, 13:51:29 POSLE PODNE
Max je 180 objekata, zato ti se neće svi učitati, počni koristiti Objekt Streamer ( http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=1262.0 )
Sada kad konvertujem objekte uzimam ono MidoStream posto cu midu skinut :D?

Citat: eldar001 poslato Avgust 13, 2010, 13:54:48 POSLE PODNE

Da

Citat: Elmedinâ,,¢ poslato Avgust 13, 2010, 13:55:28 POSLE PODNE

Da

E izvini , bot sam , nerazumjem ovaj korak instalacije ovo je zadni korak

On The first script in your server.cfg or in a script where u have a working OnPlayerDisconnect function, put this:

public OnPlayerDisconnect(playerid,reason)
{
    MidoStreamDisconnect(playerid);
}

Citat: eldar001 poslato Avgust 13, 2010, 13:57:39 POSLE PODNE

Da

On The first script in your server.cfg or in a script where u have a working OnPlayerDisconnect function, put this:

{
}

Citat: zerocoolos
Setup: Skinite midostreamer, stavite ga u filterskripte u svoj server(u mapu i server.cfg), zatim otvorite sa pawnom taj midostream.pwn i podesite #define MAX_STREAM_OBJECTS maxbrojobjekata, preporucam da stvate recimo 2000 i kompajlirajte. Zatim u svoj gamemode stavite #include <MidoStream> i u public OnPlayerDisconnect(playerid,reason) stavite MidoStreamDisconnect(playerid); i kompajlirajte svoj gamemode. Objekte koje zelite streamati sa midostreamom preporucam da stavljate u odvojenu filtersktiptu npr nazovimo ju objekti.pwn i u njoj morate imati: #include <a_samp>, #include <MidoStream> i objekte stavljate u public OnFilterScriptInit(). Ne zaboravite pozvati i fs objekti.pwn u server.cfg(znaci to dodajte u liniju filtescripts). I to je to, sada mozete koristiti Midostream.

Citat: Elmedinâ,,¢ poslato Avgust 13, 2010, 13:59:41 POSLE PODNE
Citat: eldar001 poslato Avgust 13, 2010, 13:57:39 POSLE PODNE

Da

{
}

Citat: zerocoolos
Setup: Skinite midostreamer, stavite ga u filterskripte u svoj server(u mapu i server.cfg), zatim otvorite sa pawnom taj midostream.pwn i podesite #define MAX_STREAM_OBJECTS maxbrojobjekata, preporucam da stvate recimo 2000 i kompajlirajte. Zatim u svoj gamemode stavite #include <MidoStream> i u public OnPlayerDisconnect(playerid,reason) stavite MidoStreamDisconnect(playerid); i kompajlirajte svoj gamemode. Objekte koje zelite streamati sa midostreamom preporucam da stavljate u odvojenu filtersktiptu npr nazovimo ju objekti.pwn i u njoj morate imati: #include <a_samp>, #include <MidoStream> i objekte stavljate u public OnFilterScriptInit(). Ne zaboravite pozvati i fs objekti.pwn u server.cfg(znaci to dodajte u liniju filtescripts). I to je to, sada mozete koristiti Midostream.

Cek cek , umjesto OnPlayerDisconnect(playerid,reason) stavim  MidoStreamDisconnect(playerid); ili

Ne nego ispod OnPlayerDisconnect ubaciš MidoStreamDisconnect(playerid);

Citat: Elmedinâ,,¢ poslato Avgust 13, 2010, 14:46:47 POSLE PODNE
Ne nego ispod OnPlayerDisconnect ubaciš MidoStreamDisconnect(playerid);
I izbaci mi sedam miliona errora ...

Onda reci koji su tih sedam miljona errora i daj nam linije i  ono sto si napravio.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Nema veze obriso sam mod , jes da sam ga preveo 100% dodao nove mafije i editovo al ko ga jebe trazim sad novi mod da mogu editovat ...

Citat: eldar001 poslato Avgust 13, 2010, 15:51:06 POSLE PODNE
Nema veze obriso sam mod , jes da sam ga preveo 100% dodao nove mafije i editovo al ko ga jebe trazim sad novi mod da mogu editovat ...

Nisi moro brisati, mogo si postati ovdje tih 7 miliona erora pa bi ti pomogli :/