Hq-Forum.eu (Dizajniranje, Kodiranje, Gaming, Skola, Novosti)

Započeo Nidzex, Jun 27, 2017, 20:11:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dobrodosli na Hq-Forum (Community) ovaj forum je osovan jos davne 2010 god. sa namjerom da udruzi sve moguce osobe sa balkana da na jednom mjestu mogu pronaci sve sto im je potrebno od foruma do dizajniranja. Ako ste zainteresovani da posjetite ovu zajednicu ili budete dio iste te zajednice mozete se posluziti jednostavnim linkom koji je naveden: http://hq-forum.eu

--> Zasto bi dosao u ovu zajednicu (community)? Ova zajednica je namjenja svima na balkanu i sire jer sluzi za vise nacina i opcija: Dizajniranje, Kodiranje, Gaming, Novosti, Zanimljivosti, Skola, Profesija i mnogo toga jos. Ovo je jedan i jedini cin zasto vas pozivamo u ovu zajednicu da napravimo nesto unikatno.

--> Koji forum koristite i zasto bas taj? IPB (Invision power Board) jer je mnogo fleksibilan, jedinstvene funkcije i takodjer nije free nego placena skripta.

--> Kojim jezik podrzavate na forumu? Hq-Forum nije se mnogo vezao za poetiku jezika nego pismo jezika koristi se iskljucivo "Latinica" zbog preglednosti.
Sto se samom jezika tice moguce su sledece forme: Engleski, Njemacki, Bosanski, Hrvatski, Srpski, Crna Gora...

--> Zasto Engleski i zasto imate prevod i na Engleski? Engleski je nacionalni jezik i univerzalni za svaku zemlju tako da je to jedan od razloga, drugi tazlog jeste jer je forum na .EU domenu i takodjer namjenjen i za druge osobe osim sa Balkana. Prevode na Engleski imamo zbog lakse razmjene informacija sa drugim clanovima koji ne poznaju Balkanske jezike.

Postovani
, drago nam je da ste odvojili nekoliko minuta vaseg vremena i procitali kratki opis zasto bi ste se mogli pridruziti ovoj zajedni na vama je da donesete finalnu odluku. Hvala vam na ukazanom vremenu i puno pozdrava vas Hq-Forum community <3.

Citat: Nidzex poslato Jun 27, 2017, 23:17:31 POSLE PODNE
Citat: #Kasperzi ãƒ,, poslato Jun 27, 2017, 23:07:43 POSLE PODNE
Svaka čast, posjetit ću :)
Hvala mnogo na podrsci, uvjek si dobrodosao kao i svi ostali.
Hvala buraz, ma jedva ovdje stignem development da vodim od posla, ako mognem sta uletit cu

╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╭╮
â•­â"â"â"³â"â"â"³â•®â•­â"³â"â"â•®â•­â"â"â"³â"â"â"³â"â"â"³â"â"â•‹â•¯
â"ƒâ"â"â"«â•­â•®â"ƒâ•°â•¯â"ƒâ•­â•®â"ƒâ"ƒâ•­â"â"«â"ƒâ"â"«â•­â•®â"ƒâ•­â•®â"£â•®
â"£â"â"â"ƒâ•­â•®â"ƒâ"ƒâ"ƒâ"ƒâ•°â•¯â"ƒâ"ƒâ•°â"â"«â"ƒâ"â"«â•°â•¯â"ƒâ•­â•®â"ƒâ"ƒ
â•°â"â"â"»â•¯â•°â"»â"»â"»â"»â"â"â•¯â•°â"â"â"»â"â"â"«â•­â"â"»â•¯â•°â"«â"ƒ
╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱â"ƒâ"ƒâ•±â•±â•±â•­â•¯â"ƒ
╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╰╯╱╱╱╰â"â•¯
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Sto ne napisa za moderatore odma svakako se ubih od dosade da malo smaram ljude gahahahahah
Marketing Associate[/url]
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram

Citat: Alex ãƒ,, poslato Jun 28, 2017, 06:57:26 PRE PODNE
Sto ne napisa za moderatore odma svakako se ubih od dosade da malo smaram ljude gahahahahah
Otvoreno je jos naravno, sinoc je bio update foruma i sve se izgubilo al evo trudim se sto brze mogu da vratim kako je bilo.

@SejnurHD Mnogo ti hvala.

Makar stavljajte zasluge za skripte koje preuzimate i objavljujete.. Iz postovanja ako nista drugo..

Citat: MegatroNâ,,¢ poslato Jun 28, 2017, 13:39:09 POSLE PODNE
Makar stavljajte zasluge za skripte koje preuzimate i objavljujete.. Iz postovanja ako nista drugo..
Kada bi preuzeo jednu skriptu nasao bi u zip fajlu jednu datoteku koja se zove Thanks // Hvala i onda ime autora.

Citat: Nidzex poslato Jun 28, 2017, 11:34:38 PRE PODNE
Otvoreno je jos naravno, sinoc je bio update foruma i sve se izgubilo al evo trudim se sto brze mogu da vratim kako je bilo.

Gdje da se prijavim, samo mi acc obrisan :P
Marketing Associate[/url]
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram

Citat: Alex ãƒ,, poslato Jun 28, 2017, 13:45:40 POSLE PODNE
Citat: Nidzex poslato Jun 28, 2017, 11:34:38 PRE PODNE

Gdje da se prijavim, samo mi acc obrisan :P
Sve prijave idu ovde: http://hq-forum.eu/index.php?/topic/18-competition-for-gaming-session-konkurs-za-gaming-sekciju/&do=getNewComment
Da sinoc update uradio na forumu sve mi se bilo delete.

E trazim dizajnere i kodera ako je neko zainteresovan javite mi se. Hvala

Citat: Nidzex poslato Jun 28, 2017, 20:43:32 POSLE PODNE
E trazim dizajnere i kodera ako je neko zainteresovan javite mi se. Hvala
Pisi mi na fb ako mognem ista uradit super, oboje radim