Interijeri

Započeo Vojinxt125x, Jun 26, 2017, 14:51:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ljudi ubacio sam mapu i kada postavim kucu i u pitanju je srednja kuca vidi se interijer, ali kad odem vec na postojecu kucu pokaze mi stari interijer.. Moze pomoc ? :D

Preko pawna u gamemodu za mape i onda sam kompile glavni gamemode.. I mapa se ucitava sve super, samo kada udjem na neku vec kreiranu kucu ocita mi stari interijer kuce.. Pretpostavljam da u mapi postoji jos neki interijer stana pa se mesaju, ali problem sto ne mogu naci ni jedanu mapu :"D

Pa ako si stavi da kada kreiras kucu, da ti se taj interijer stavi, to znaci da sve kuce prije toga koriste stari interijer, ili obrisi sve stare kuce, ili daaj igracima opciju da odaberu stari ili novi interijer kad kupe, takodjer imas i trecu opciju kojom mozes napraviti komandu da u sve i jednu srednju kucu stavis taj int, ni to nije komplikovano

Pa najvise mi se svidja ova poslednja opcija, stara mapa je uradjena nesto na foru praznog stana i onda kao dodajes objekte a mozes samo 2,3 objekta, pa deluje veoma ruzno. Kako bih mogao da npravim komandu da se svuda postavi novi interijer ?