BalkanTouch

Započeo TiXoR_, Avgust 12, 2010, 15:48:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Odlicno si poceo,spawn si jako dobro i lijepo uredio i nasao mjesto,sretno ti ubuduce

Citat: [CH]Marko_Jizzy poslato Avgust 12, 2010, 15:59:27 POSLE PODNE
Odlicno si poceo,spawn si jako dobro i lijepo uredio i nasao mjesto,sretno ti ubuduce
Thnx spawn je izabrao [SB]House i stavio bicikle samo san ja sredia :D
Šta kažete nakon ovoga da stavljam Oirg/Bande ili nezz xD
Molin vas recite xD

Nemoj previse brzati,pocni dodavati admin komande,poslove,ownership i onda dodaj organizacije pa kuce bizzove mozes i sad itd.

:D Kad je bio prijedlog za spajanje Balkan Mafie i SpeedToucha.Ja sam predlozio ime BalkanTouch ahahah... Svida mi se server ;)

jao ljudi sve isti rp, zasto ne promenite nesto
npr kad neki admin uradi neku komandu posalje svim adminima [ADMIN] Ime je iskoristio tu i tu komandu tako i kad player proba neku admin komandu posalje adminima Igrac ime je probao iskoristiti admin komandu: tu i tu
a i burg su svi namestili koji uopste nije real , on samo dodje i jede, treba da naruci, pa da ga pita dal ce da nosi ili ce odma da jede, i treba se sacekati 2 - 3 minuta dok se napravi jelo, a i tamo da ima sok i da narucis sok, i jelo kosta oko 100 din i sok 50 din, to bi bilo stvarno real, elmin reko da ce mozda da otvori jos jedan server rpg pa cu na forum da napisem 1000 predloga, razmisljajte kako pravite rp da bude stvarno real

nisi sve u pravu,u burgu se odma naruci i odma dobijes to,a za van mozes uzeti
Bilo bi dobro kad bi ako bi uzeo za van i onda kad zelis upises /eatmeal ili nesto takvo
NOn rp je da pojedes dok stojis tamo za onim sankom za narudzu,istina

Citat: [CH]Marko_Jizzy poslato Avgust 12, 2010, 17:18:35 POSLE PODNE
Bilo bi dobro kad bi ako bi uzeo za van i onda kad zelis upises /eatmeal ili nesto takvo

pa dobro moze se desiti da vec ima spremno jelo ali sta bi bilo da ti u rl odes u pekaru, mozda nekad imaju spremno ali cesce nemaju a kad nemaju treba da cekas 4 - 5 minuta

Hvala Swima :D
Citat: [TMS]Christian Bojic[TMS] poslato Avgust 12, 2010, 17:22:45 POSLE PODNE

pa dobro moze se desiti da vec ima spremno jelo ali sta bi bilo da ti u rl odes u pekaru, mozda nekad imaju spremno ali cesce nemaju a kad nemaju treba da cekas 4 - 5 minuta
Imaš skype da mi daješ neke ideje ako imaš vremena

Citat: |SB| Enrique poslato Avgust 12, 2010, 17:44:12 POSLE PODNE
Hvala Swima :D
Citat: [TMS]Christian Bojic[TMS] poslato Avgust 12, 2010, 17:22:45 POSLE PODNE

Imaš skype da mi daješ neke ideje ako imaš vremena

dobro ali onda tamo da budem admin

skype name: christian.bojic
full name: Christian Bojic
email na skype: [email protected]

Enrique ako se potrudis ovaj ce server uspeti!!! ;) Uporan si vidi se ali nemoj da brzas, samo polako  :)

Citat: [MRP]Plawi poslato Avgust 12, 2010, 18:05:45 POSLE PODNE
Enrique ako se potrudis ovaj ce server uspeti!!! ;) Uporan si vidi se ali nemoj da brzas, samo polako  :)
Hvala,ali ne vjerujen da ću hostat server jel neće biti online igraća,prodat ću ga..
Sada iden napraviti prvi posao u životu xD
Napravit ću kosač trave najjednostavnije je :P