Novi Klip na kanalu:Kako skinuti i instalirati GTA-SA od 600MB

Započeo Urroxx, Jun 20, 2017, 14:33:29 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Konacno sam posle duzeg vremena snimio klip samo mi mikrofon pokvaren pa ga nmg krositit :/
-----------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.youtube.com/watch?v=3thkNQIEcv4&feature=youtu.be
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Ako vam se svidi kanal ostavite subscribe :D

Poslednja Izmena: Jun 20, 2017, 14:34:47 POSLE PODNE od Ur®Os™
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

Ako nemas mic, bar si mogao malo da rasiris sliku + da ga renderujes u hdu, ovako se nista ne moze procitati. Mada, tut nije los.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: SejnurHD poslato Jun 20, 2017, 15:07:38 POSLE PODNE
Ako nemas mic, bar si mogao malo da rasiris sliku + da ga renderujes u hdu, ovako se nista ne moze procitati. Mada, tut nije los.
Ma mic sjeban uskoro cu da kupim :/ a za video cu da vidim kad bude brzi net da skinem opet camtasiu ova nesto nece pre je radila ok sad pise kad startam QCore4.dll is missing from your computer. try reinstalling the program to fix this problem a meni se obrisao instaler a sporo mi se sve skida (i ovo sto kazes da tut nije los hvala)
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Meni ne radi? lol kad probam u samp crasha me a SinglePlayer radi normalno
Odje sam ja babooo!! , Pa jest boga mi.

Citat: âš"SkilleR༻⊱❥â,,¢ poslato Jun 20, 2017, 15:54:38 POSLE PODNE
Dobar tut. Ali msm ima vec 20-40 tutorijala o tome.
Hvala nego nez sta da snimis sutra kako skinuti photo shop,cs,mc,fraps,bandicam posto mic mi pokvaren pa necu igrice a na tel moram ponovo aptoid da skinem da bi instalirao mobizen