[PRODAJEM] CoC RP - forum, portal, teme, ucp , mod

Započeo Al Pacino, Jun 17, 2017, 16:31:20 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima, zeleo bi da vas obavestim da je na prodaju bukvalno cela City of Crime Role Play zajednica koja ima veliku istoriju i tradiciju, nazalost posto se ista ugasila i nikad se nece vise otvarati, lose je da rad od 2013 do 2017 stoji u nekom folderu na mom kompjuteru, pa sam odlucio da bar imam neke koristi od toga. [

Na prodaju je sledece : 2 FORUM TEME CoC-RP - Citiez theme v5 , by ~ Zekiloni CoC RP - Theme by Nixy , 2017
, 2 Portala , 1 UCP  - Vrhunske forum teme od ekstra dizajnera, aktivan ucp i brilijantan !

SAMP : 3 CoC moda u tri moda svrstava se mod sa kojim se City of Crime proslavio, a to je prvi CoC mod radjen od 2013 krajem 2014 do 2015, kada se CoC prvi put i otvorio sa tim modom i dostigao 150 igraca rekorda i stalnih 100+ koji su bili tu 1,2 mjeseca. Takodje 2 CoC mod, editovan, obnovljen i popravljen i zadnji CoC mod 2017 , vise o svemu i tim modovima imate na zvanicnoj fb stranici '' City of Crime Role Play ''

Takodje i stranica od 1,6k pratitelja , lajkova je na prodaji.  :)
Za vise informacija, slika i svega ostalog  obratite porukom na facebook meni
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011207702412

Zelim nagovestiti da je samp mod City of Crime Roleplay namenjen i napravljen na osnovu pravog RP moda ili kako vi RPG igraci kazete, HARD RP MODA.
Poslednja Izmena: Jun 17, 2017, 16:36:24 POSLE PODNE od Al Pacino

Owner, since 2013 [ City of Crime RP ]
'' Good, better, best never let it rest tell you good is better and your better is best ! ''

Najgluplji način skupljanja postova je "Srećno sa prodajom", kao da će to pomoći da se mod proda ili da vas zanima mod.
Javio sam ti se na fb inače.
Graphic & Web Designer

Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Jun 17, 2017, 18:32:38 POSLE PODNE
Najgluplji način skupljanja postova je "Srećno sa prodajom", kao da će to pomoći da se mod proda ili da vas zanima mod.
Javio sam ti se na fb inače.
Et kupiš mod i sve što kolega prodaje ja ti dam šta hoš :)
To ti se radi iz kulture, prvenstveno ako osobu poznaješ sa foruma te mu želiš nešto dobro
No pametovanje, doviÄ'enja

Hvala vam drugari ☺
- Svim zainteresovanima sam odgovorio ovde u porukama, kao i ostalim na facebooku, nadam se da ce se zajednica prodati, lose bi bilo da stoji sav taj trud dzaba u folderu.

Owner, since 2013 [ City of Crime RP ]
'' Good, better, best never let it rest tell you good is better and your better is best ! ''