Attach3DTextLabelToPlayer ili SetPlayerChatBubble

Započeo Jack Mapping, Jun 13, 2017, 11:38:09 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

O kakvom savjetu se radi: Htio bi da napravim tekst iznad glave da pise ono [ VLANSNIK ] i tako to trazio ja malo po samp forumima i naso sam puno koji rade sa SetPlayerChatBubble pa htio bi da pitam uz cime je pravilno da se pravi da naddjem na netu i da izeditujem ili ako je neko zeljan da mi napravi da ga ubacim nek ostavi creditse...
Detaljan opis savjeta: Htio bi da napravim tekst iznad glave da pise ono [ VLANSNIK ] i tako to trazio ja malo po samp forumima i naso sam puno koji rade sa SetPlayerChatBubble pa htio bi da pitam uz cime je pravilno da se pravi da naddjem na netu i da izeditujem ili ako je neko zeljan da mi napravi da ga ubacim nek ostavi creditse...
Komentar: No Comment

Citat: #Kiko poslato Jun 13, 2017, 11:38:09 PRE PODNE
O kakvom savjetu se radi: Htio bi da napravim tekst iznad glave da pise ono [ VLANSNIK ] i tako to trazio ja malo po samp forumima i naso sam puno koji rade sa SetPlayerChatBubble pa htio bi da pitam uz cime je pravilno da se pravi da naddjem na netu i da izeditujem ili ako je neko zeljan da mi napravi da ga ubacim nek ostavi creditse...
Detaljan opis savjeta: Htio bi da napravim tekst iznad glave da pise ono [ VLANSNIK ] i tako to trazio ja malo po samp forumima i naso sam puno koji rade sa SetPlayerChatBubble pa htio bi da pitam uz cime je pravilno da se pravi da naddjem na netu i da izeditujem ili ako je neko zeljan da mi napravi da ga ubacim nek ostavi creditse...
Komentar: No Comment
Napravis timer koji se ponavlja te postavlja chat bubble.
Mozes koristiti task tip tajmera ako imas include y_timers.

bilo je lijepo dok je trajalo.

[pawn]OnGameModeInit()
{
SetTimer("ChatDouble",3000,1);
}[/pawn]
[pawn]forward ChatDouble();
public ChatDouble()
{
foreach (Player, i)
{
if(PlayerInfo[pAdmin] >= 1) //prilagodi
{
SetPlayerChatBubble(i, "[TEXT]", BOJA, 30.0,60000);
}
}
return 1;
}[/pawn]
Najbolji način što se mene tiče i najlakši.
Poslednja Izmena: Jun 13, 2017, 11:52:10 PRE PODNE od Arkoo

Možeš ti preko labela isto napravit al msm da je lakse preko chat bubble ako je mal text, npr [ VLASNIK ]