Problem sa tastaturom

Započeo Arkoo, Jun 09, 2017, 21:53:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Imam problem sa tastaturom na laptopu odjednom ne rade tipke prvo nije radio Y pa onda opet poslije toga F3 i >  ovaj vrag vece/manje :D

Da li neko zna u čemu je problem, na tastaturu nije nikakva tečnost prolivena ili slično je li moguce da tastatura sama od sebe crkava  :'( :'(  ???  :D

Citat: Arkoo poslato Jun 09, 2017, 21:53:07 POSLE PODNE
Imam problem sa tastaturom na laptopu odjednom ne rade tipke prvo nije radio Y pa onda opet poslije toga F3 i >  ovaj vrag vece/manje :D

Da li neko zna u čemu je problem, na tastaturu nije nikakva tečnost prolivena ili slično je li moguce da tastatura sama od sebe crkava  :'( :'(  ???  :D
Flat kabal se otkacio izvadis tasturu uzme selotejp i zalijepis ko ja i radice xd

Citat: Harexe Svabo poslato Jun 09, 2017, 22:10:58 POSLE PODNE
Citat: Arkoo poslato Jun 09, 2017, 21:53:07 POSLE PODNE

Flat kabal se otkacio izvadis tasturu uzme selotejp i zalijepis ko ja i radice xd
Ne funkcionira :D

Prebacio sam tipke koje ne rade na tipke koje ne koristim cesto preko key mappera, ako neko bude imao sličan problem [ key mapper ]