C# Launcher - Zainteresovanost

Započeo [BU] Gigi_Falcone, Jun 09, 2017, 12:06:18 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav
Vidim ima dosta tema gdje se clanovi interesuju za launchere, a nemaju dovoljno znanja da sami naprave.
Vec sam jednom otvorio ovakvu temu, ali otvoricu opet jer me zanima da li je sada vise zajednica zainteresovano.

Da li bi bili zainteresovani za gotov proizvod Launcher + Back-End za server?
U launcheru bi bio ukljucen anticheat, zajednica bi samo trebala da na svom forumu postavi link za download, da doda odredjeni plugin i odredjenu filterskriptu i to je to.
Proizvod bi bio besplatan za osnovni paket, a kao dodatni paket bi se dodalo mod download i druge stvari.

Ako ste zainteresovani za ovo, molim vas napisite vase komentare/misljenja, kao i da li imate zajednicu i koliko ona ima prosjecno igraca.
U zavisnosti od interesovanja bih razmislio da li da razvijam ovakav projekat ili ne.
Poslednja Izmena: April 10, 2018, 15:18:09 POSLE PODNE od Ognjen S.

Od mene imas da!
Ali opet sve zavisi od anticita kakav taj launcer ima, da li je lako fejkati pakete, pa onda kakva je detekcija, samo detektovanje exe md5, uzimanje razlike, ili je ukljuceno i citanje memorije i pracenje vektora i slicno, ali opet, igrao sam na bu, ako slican onome launcer ponudis onda zasto da ne! :)

Moja preporuka je da neke funkcije u c++ modulu isto napises zajedno sa sharpom.
Poslednja Izmena: Jun 09, 2017, 12:16:52 POSLE PODNE od Cadilab

Citat: Harexe Svabo poslato Jun 09, 2017, 13:40:19 POSLE PODNE
Launcher + AntiCheat + Mod DL Cjena?

Pa ne znam sad nista, zavisi sve kolko bi zajednica bilo zainteresovano za ovo.

Citat: [BU] Gigi_Falcone poslato Jun 09, 2017, 13:55:48 POSLE PODNE
Citat: Harexe Svabo poslato Jun 09, 2017, 13:40:19 POSLE PODNE
Launcher + AntiCheat + Mod DL Cjena?

Pa ne znam sad nista, zavisi sve kolko bi zajednica bilo zainteresovano za ovo.
Evo vako cjena za jednu zajednicu da se uradi. Pa se moze i sa drugim dizajnom prodat i na neku drugu zajednicu

Ima li iko od vas zajednice koji ste komentarisali i da li bi koristili ovaj sistem?

Ovaj Paul drzi Balkan Elite koji je na sl za ostale ne znam..

Što se mene tiče možeš napraviti ako imaš volje, pomoći će novajlijama u c++ i c#

"I choose to have faith, because without that, I have nothing."

ja takodje imam napravljen samp launcher u kojem ima zastita real-time, download sa google drive/mega fajlova, direktni rad sa mysql bazom i jos nekih sitnica..eh sad kontam ili da zgrnem lovu ili da ga objavim kao open source projekat i stvarno mi se to radi jer bilo bih pohvalno da se ovaj samp ucini mocnim a ta app uveliko omogucava