[POMOC] Hard Disk

Započeo Depay01, Jun 03, 2017, 23:22:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

E ovako decki, imam windows 10, Kada ubacujem neki bilo koji CD na hard disku, nece da mi se ucitava znaci nikako, evo imam CD windows 7, hocu da stavim taj sistem, i nece da mi se ucitava CD na hard disku, pa do cega je decki? ovo mi se samo na Win 10 desava, a nije do hard diska, znaci nov komp je radi hard disk 100%, ovo je verovatno do windowsa ili do necega, do Hard Diska ili CD-a nije, Ko zna nek mi da resenje kako da resim, PUNO CE MI POMOCI! <3

Čekaj, pokušavaš instalaciju iz my computera pokrenuti ili preko biosa?
takoÄ'e, ako ne možeÅ¡ uspeti preko diska onda bootuj win 7 na fleÅ¡ stick i tako ga pokreni

Citat: Rile poslato Jun 03, 2017, 23:24:26 POSLE PODNE
Čekaj, pokušavaš instalaciju iz my computera pokrenuti ili preko biosa?
takoÄ'e, ako ne možeÅ¡ uspeti preko diska onda bootuj win 7 na fleÅ¡ stick i tako ga pokreni

Brate ja mogu preko flesa nije mi tesko, ali jebeno me zeza ovo, znaci nijedan CD mi se ne ucitava.. kapiras!

Jesi li siguran da si instalirao sve drajvere?

Citat: Rile poslato Jun 03, 2017, 23:29:42 POSLE PODNE
Jesi li siguran da si instalirao sve drajvere?

Nisam siguran, ako ima neki drajver za Hard Disk, salji na PM!

windows update + driver booster da bi proverio sve drajvere još jednom jer ako si ih manuelno instalirao onda je moguće da si nešto zaboravio na šta nisi ni obraćao pažnju verovatno ...

Citat: Rile poslato Jun 03, 2017, 23:31:43 POSLE PODNE
windows update + driver booster da bi proverio sve drajvere još jednom jer ako si ih manuelno instalirao onda je moguće da si nešto zaboravio na šta nisi ni obraćao pažnju verovatno ...

Sad cu probati brate!  :'(

Ta dva odradi da bi bio siguran i kasnije restartuj komp, ako ne bude htelo onda je defitivno do čitača >:( >:(

Skini onaj Win10 sto sam ja okacio
Prebaci na Fles sa RUFUS ili WIN32
Install sistem
Install SAMP
Install CS 1.6

Ako imas neki CD Burner na compu... deinstaliraj, meni je on pravio isti problem :)

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

@Harexe Svabo Probacu brtee

@Faris ãƒ,, Nije do burna brate, neam ga.

@Rile Ma buraz do citaca nije, odradio sam update windowsa, sad cu drivere da proverim...

Kaze brat mozda je do antivirusa.. (mala vjerovatnoca, ako nije to citaca je 100%)

Kako do antivirusa, ja brate nemam antivirus, na WIN 10 mi je iskljucen ono security, windows defender

@Faris ãƒ,,

Pa onda ti je do citaca.. nema sta drugo da predstavlja problem ako ti nece ni jedan CD :)

ako oces sistem nov kupis stik i preko stika obaras a to kupi novi cd rom  i tjt
-propo-