Game Over SAMP

Započeo Wizz_Legacy, Jun 03, 2017, 21:48:01 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Nije bitno koliko vremena provodiš ispred kompjutera ukoliko ga produktivno iskoristiš. Svi smo mi ovde registrovani zbog SA:MP-a, neko je prestao, neko igra još. Za tih 5 godina da si učio programiranje, dizajn ili bilo šta, mogao bi i pare da vrtiš. Srećno :D
Graphic & Web Designer

Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Jun 03, 2017, 22:37:46 POSLE PODNE
Nije bitno koliko vremena provodiš ispred kompjutera ukoliko ga produktivno iskoristiš. Svi smo mi ovde registrovani zbog SA:MP-a, neko je prestao, neko igra još. Za tih 5 godina da si učio programiranje, dizajn ili bilo šta, mogao bi i pare da vrtiš. Srećno :D
Zato sam ja poceo uciti web dizajn,bolje nego pawno,od njega mozda i bude neke koristi od pawna tesko,nadam se da cu barem nesto nauciti do kraja srednje.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Jun 03, 2017, 22:37:46 POSLE PODNE
haha baki znam malo dizajn sam krenuo ucit

sretno brt :D

bilo je lijepo dok je trajalo.