Trazima skriptera da zna dobro da skripta!!!!!!HITNO!!

Započeo [EM]DiNorscio^^, Avgust 11, 2010, 10:55:23 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Molim vas ako znate dobro da skriptate javite se...Ima i nagrada!!!!! HITNO MOLIM VAS DA ZNA SVE DA SKRIPTA!!!
Ako neko treba pomoc oko mappanja i skriptanja kontakt PP

skripter da zna da skripta xD aj ok :D.......ne javljam se ja (jer sam pocetnik), nego moras objasnit ljudima kakva je nagrada i to....i da....niko ti nece skriptat za admina ili sl. svi oce pare :D

Pa koliko placam????? Zavisi kakav mi MOD napravis....xD aa dajem i VLASNIKA SERVERA KO MI SKRIPTA
Poslednja Izmena: Avgust 11, 2010, 11:09:24 PRE PODNE od Vukso

Npr. da ja skriptam sad, aj mi reci sta ce meni vlasnik tvoga servera lol, ili pa admin -.-.. novcana nagrada koja je?
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

I meni treba jedan skripter placam 100kn ako je to dosta :D

200din mesecno MOZE????????

Neisplati ti se to plaćanje,bolje ti je uzmi jedan dan i nauči skriptati nego plaćati.Što god nebudeš znao pitaj,uvjek će ti netko pomoć. ;)

Isplati mu se, ali ako nade pravog skriptera, ma ovaj 200 dinara mjesecno haha, a to je ono 2â,¬? lol? Ispod 30â,¬ mjesecno sumnjam da ces naci, to ti je oko 3000dinara..
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Citat: otto poslato Avgust 11, 2010, 11:38:11 PRE PODNE
Neisplati ti se to plaćanje,bolje ti je uzmi jedan dan i nauči skriptati nego plaćati.Što god nebudeš znao pitaj,uvjek će ti netko pomoć. ;)
Slažem se bolje je da uzme neki mod i radi ga tako će naučiti a ne misečno plaćat lika , forum i GameHost :S

Citat: LuKsA poslato Avgust 11, 2010, 11:46:02 PRE PODNE
Isplati mu se, ali ako nade pravog skriptera, ma ovaj 200 dinara mjesecno haha, a to je ono 2â,¬? lol? Ispod 30â,¬ mjesecno sumnjam da ces naci, to ti je oko 3000dinara..
Ti bi zaraÄ'ivao ovdje?  :D
Bolje je da se nauči skriptati i ima pare u džepu,nego da da nekom pare.Al kolko vidim po njegovoj priči ovo je bajka.
po priči vuksa
Platit će skriptanje dat će ti da budeš vlasnik servera.Plaćat će nekome da ima svoj server hahaha?

aa ko ce da me nauci da skriptam??

ALO IMA TEMA TUTORIJALI MRDNI GUZICOM MI SMO ODATLE UCILI!  ??? ??? ??? TI BI SVE GOTOVO!Neide to tako