ZeroProject RPG (Projekat od 0)

Započeo #Kasperzi, Jun 02, 2017, 09:52:13 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svim članovima Balkan SA:MP foruma. Ovom prilikom otvaram temu te vas obavjeÅ¡tavam da Cadilab i ja počinjemo raditi na novom projektu, a to je ZeroProject kao Å¡to možete da vidite te će biti mod od 0. Da ne bude odmah neko "preseravanje" da tako navedem oko moda od 0 ili unikatnosti poÅ¡to je "haman" svaki server unikatan, tako pričaju. Jednostavno ćemo gledati da Å¡to viÅ¡e uvedemo sistema kao i ideja koje se joÅ¡ ne koriste, ukratko stvari koje okružuju naÅ¡ stvarni život. Server će biti RPG, ukoliko je neko izostavio naslov. Å to se tiče poslova, poslovi će svi biti lijepo rasporeÄ'eni jer će napokon poslovi imati neki svoj ciklus, koji ćete vidjeti na prezentacijama kada odradimo. Neke od dodatnih informacija su sljedeće, radnja će se odvijati u Los Santosu, meÄ'utim planiramo neke druge radnje u ostalim gradovima, nije čisto da ih aktiviramo već da svaki grad ima svoj ritual ili svoju stvar. Gledamo da radimo dinamičan mod kao i svaki sistem koji će biti "ugraÄ'en" da tako navedem, kako se ne bi prvenstveno mi cimali oko stvari tipa kreiranja kao i administriranja i slično. Jednostavno ne želim viÅ¡e da vas zamaram pričom već da vas dočekam sa nekim videom gdje možete da se zavalite u vaÅ¡e stolice/fotelje/krevete te da izgubite 5 minuta gledajući neÅ¡to novo. Budite mi pozdravljeni, a mi se opet ovako čujemo kada izbacimo nove informacije. Hvala svima koji su ovo pročitali do kraja te izjavili svoje iskreno miÅ¡ljenje.

ZeroProject nastavlja sa radom, odradili smo naš portal koji možete live pogledati na našoj domeni:
www.zero-rpg.com

#1 Prezentacija (Register)

Poslednja Izmena: Jun 16, 2017, 06:40:55 PRE PODNE od Cadilab

Polako idemo bice svega
Poslednja Izmena: Jun 02, 2017, 10:12:02 PRE PODNE od Cadilab

Sretno, budes li odusto, ima Loodak da te nabije u neku teglu. xD
Inc, ja mora prvi da reklamiram srw, samo posalji reklamu u pm. I odma ja krecem. xD
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Slade poslato Jun 02, 2017, 18:44:01 POSLE PODNE
Sretno  :)
Hvala :)

Citat: NapaćeniBošnjo poslato Jun 02, 2017, 18:55:07 POSLE PODNE
Sretno, nema odustajanja  :)
Hvala brate, naravno

Citat: SejnurHD poslato Jun 02, 2017, 18:56:08 POSLE PODNE
Sretno, budes li odusto, ima Loodak da te nabije u neku teglu. xD
Inc, ja mora prvi da reklamiram srw, samo posalji reklamu u pm. I odma ja krecem. xD
Hvala brate ^^

Srećno, ocekujem nešto kvalitetno od vas :)
Poslednja Izmena: Jun 02, 2017, 19:02:35 POSLE PODNE od MrToretto
HARD WORK BEATS TALENT