â—„ Glavni razgovor #30 â–º

Započeo CADILAB, Jun 01, 2017, 21:01:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: anDro_ poslato Jul 13, 2017, 15:04:05 POSLE PODNE
Koja picka je ovaj lik, isli smo trade i dam mu acc na old schoolu, on meni mc sa sq i kaze da ce dat cs 1.6 steam, onda kao ima nekih problema sa mobitelom gdje mu je guard il sta vec.., javljao sam mu se, lik ni ne seenuje, cak je i vratio taj mc sq, rekao je ognjen design da je scammer, evo sad sam se i ja uvjerio, na tradeajte se sa njim.

@berroni.amx
Isti taj MC je dao meni pa vratio, takoÄ'e i cs 1.6, ako Vas upozorim da se ne trejdate, nemojte da vam zavlači priču...

Inače dobro jutro svima, kako je kod Vas? Evo ja započeo projekat za Link IT pa ćemo  videti :D
Poslednja Izmena: Jul 14, 2017, 08:49:10 PRE PODNE od Ognjen𝓭𝓮𝓼𝓲𝓰𝓷
Graphic & Web Designer

Spremajte novu temu :D
samo rejv i debele zene

Citat: Andrijevic poslato Jul 14, 2017, 01:47:15 PRE PODNE
Citat: TiXoR_ poslato Jul 13, 2017, 22:37:47 POSLE PODNE
Citat: Muma poslato Jul 13, 2017, 20:29:00 POSLE PODNE
wtf, 102 dana na forumu, registrovan prošle godine.. ovaj zajeb'o i tixora koliko je online

Datum registracije: Avgust 18, 2016, 13:27:31 posle podne

hahahaha... ima on još do mene :D

@TiXoR_ ti si presao igricu :D

hahaah dada

VATIKAN SLOW MIX

Evo jedan Slow Mix pjesme od Vuka Moba Vatikan uzivajte :D
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: King2 poslato Jul 14, 2017, 12:11:30 POSLE PODNE
VATIKAN SLOW MIX

Evo jedan Slow Mix pjesme od Vuka Moba Vatikan uzivajte :D
Uradi neÅ¡to na ovo :P  https://www.youtube.com/watch?v=lh9DS-gmHhc
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Cadilab poslato Jul 14, 2017, 15:30:44 POSLE PODNE
kakoe
evo dobroe,kupamo se malo,voda je dobra,topla,meka :D :D
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

"A zašto BExtazy laguje? :("

Answer:

Ne radi se o jednom, već cijeli mod je ovako neoptimizovan, a originalni mod ima preko 150000 linija... :D

Inače Amethyst gm je edit BE-a, izbačeno pola moda (sve Å¡to nije bilo potrebno), mnogo sreÄ'eno, promijenjeno i uraÄ'eno novih stvari, jedva se primjeti da je edit. ;D

Citat: Muma poslato Jul 14, 2017, 16:01:46 POSLE PODNE

Answer:

Ne radi se o jednom, već cijeli mod je ovako neoptimizovan, a originalni mod ima preko 150000 linija... :D

Inače Amethyst gm je edit BE-a, izbačeno pola moda (sve Å¡to nije bilo potrebno), mnogo sreÄ'eno, promijenjeno i uraÄ'eno novih stvari, jedva se primjeti da je edit. ;D
Kako ti ne dosadi kruh te, ja odem upalim pawno, dosadi mi dok kliknem 'New' opciju da uradim neki sistem xd
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Answer:

ja svo vrijeme kontam da si editovao athlone ahahahahahah

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=111560.msg744018#msg744018 date=1500040963]

Answer:

Kako ti ne dosadi kruh te, ja odem upalim pawno, dosadi mi dok kliknem 'New' opciju da uradim neki sistem xd
Dosadilo je s obzirom da sam pretvorio 130+k u 60+k ako računamo samo skriptu, changelog samo 800 i kusur linija je zauzeo ahahah ali et' odvojim 30min čisto da radim na njemu po malo xD

Citat: Bašovski poslato Jul 14, 2017, 16:04:19 POSLE PODNE
ja svo vrijeme kontam da si editovao athlone ahahahahahah
Ne bih ja ni pwn od Athlone-a više otvorio :D