â—„ Glavni razgovor #30 â–º

Započeo CADILAB, Jun 01, 2017, 21:01:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

ko vam dozvoli ove pesme, eh sto nije 2012  :-[ :'( :D :D 8) 8)

pozdrav legende
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: Gotti747 poslato Jul 10, 2017, 00:31:20 PRE PODNE
ko vam dozvoli ove pesme, eh sto nije 2012  :-[ :'( :D :D 8) 8)

pozdrav legende
Ooo djes gotti legendo

Hajd nek neko uleti na plug.dj, ako ima vremena ---> https://plug.dj/balkan-samp-zajebancija
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Napokon 1k poruka. xD
Gotti, srecan rodjendan.
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Koliko JADNI morate biti da na openu imate Simi-a, Suareza, SIG-a, Vanimy-a, Lux-a... I ne uspete 1000/1000 !?
#NoHate #ZivaIstinaJBG
Poslednja Izmena: Jul 10, 2017, 09:15:36 PRE PODNE od Nexy AG

Citat: Nexy AG poslato Jul 10, 2017, 09:14:18 PRE PODNE
Koliko JADNI morate biti da na openu imate Simi-a, Suareza, SIG-a, Vanimy-a, Lux-a... I ne uspete 1000/1000 !?
#NoHate #ZivaIstinaJBG
Cuj jadni, 820 je velika brojka

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: Bašovski poslato Jul 10, 2017, 09:56:02 PRE PODNECuj jadni, 820 je velika brojka
Tebra ali pogledaj YT-bere koji su bili na TS, simi je sam uspeo 1000/1000, a sada Simi, Suarez, Vanimy, Lux bili na openu i stigli samo do 820

Jeste velika brojka, al za ovaj broj subscribera na sve ove kanale je malo :d

Citat: Bašovski poslato Jul 10, 2017, 09:56:02 PRE PODNE
Citat: Nexy AG poslato Jul 10, 2017, 09:14:18 PRE PODNE
#NoHate #ZivaIstinaJBG
Cuj jadni, 820 je velika brojka
Ma jebeš te "YouTube" servere, nema od njih ništa, jedini koji je uspio da se podigne pomoću YouTubea je Balkan School.

Citat: Muma poslato Jul 10, 2017, 11:38:17 PRE PODNEMa jebeš te "YouTube" servere, nema od njih ništa, jedini koji je uspio da se podigne pomoću YouTubea je Balkan School.
Mislis BS-ovi su uspeli zbog YT-bera  :D

EDIT: YouTubers Life RolePlay treba da stave za ime  :D

Pozz svima.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Pozz, de nek neko napise nesto kod korisne funkcije, ili kako god da se zove, da napisem ja tamo nesto za onplayerspawn. xD
Ili da stavim to kao tutorijal?
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..