â—„ Glavni razgovor #30 â–º

Započeo CADILAB, Jun 01, 2017, 21:01:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 14 gostiju pregledaju ovu temu.

Zna neko koja se rezolucija koristi za sliku u klipu za youtube da se vidi preko celog prozora ?
samo rejv i debele zene

Citat: anDro_ poslato Jun 21, 2017, 19:41:21 POSLE PODNE
ghahahhahahhahahah

da ima sestru mogli biste se dogovorit aa ?

bilo je lijepo dok je trajalo.

zz
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

zz
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Andrijevic poslato Jun 21, 2017, 19:32:41 POSLE PODNE
Zna neko koja se rezolucija koristi za sliku u klipu za youtube da se vidi preko celog prozora ?

Probaj 1024x960,1024x720,zavisi ako editujes preko Camtasie mozes razvuci sliku onako kako ti odgovara

Citat: Stifler ãƒ,, poslato Jun 21, 2017, 22:04:44 POSLE PODNE
Citat: Andrijevic poslato Jun 21, 2017, 19:32:41 POSLE PODNE

Probaj 1024x960,1024x720,zavisi ako editujes preko Camtasie mozes razvuci sliku onako kako ti odgovara
1280x720,1920x1080

O, pa gde ste, sta ima, ae neko na Plug.dj? Link: https://plug.dj/balkan-samp-zajebancija
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

eto i IG je objavljen usput poslusajte SWAG moj 4 mix Klepi me do kraja
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: King2 poslato Jun 22, 2017, 01:13:09 PRE PODNE
eto i IG je objavljen usput poslusajte SWAG moj 4 mix Klepi me do kraja
Da ti otpadnu khm
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

@King2 Ti se bavis muzikom??