â—„ Glavni razgovor #30 â–º

Započeo CADILAB, Jun 01, 2017, 21:01:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Dame i gospodo, mozel' mi neko reci kako da nadjem web sa j****im ARGB bojama za TStudio, ply :D (Za /text mi treba)

Citat: Nexy AG poslato Jun 18, 2017, 14:13:06 POSLE PODNE
Dame i gospodo, mozel' mi neko reci kako da nadjem web sa j****im ARGB bojama za TStudio, ply :D (Za /text mi treba)
Prvo moras da razumijes RGBA boje
Veoma je lako

R-crvena
G-zelena
B-plava
A-providnost

Npr crvena boja: 0xFF0000FF (svjetlija) 0xFF000000 (tamnija) ovo je iz glave tako da ne znam koje su tacno
ili narandzasta 0xFF9900FF svjetlija

Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Moze l' pomoc, zasto se ne vidi text?  :D

http://imgur.com/a/a4l0c
Poslednja Izmena: Jun 18, 2017, 16:36:47 POSLE PODNE od Nexy AG

Citat: Nexy AG poslato Jun 18, 2017, 16:34:12 POSLE PODNE
Moze l' pomoc, zasto se ne vidi text?  :D

http://imgur.com/a/a4l0c
Moras dodati neki objekat, pa zatim na njemu editovati text, bar sam ja tako radio.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Moras dodati neki objekat, pa zatim na njemu editovati text, bar sam ja tako radio.
[/quote]
/cobject?

Uskoro UB na download haha