â—„ Glavni razgovor #30 â–º

Započeo CADILAB, Jun 01, 2017, 21:01:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 11 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: SlavicBeast poslato Jun 17, 2017, 12:09:00 POSLE PODNE
Sta niko nije zainteresovan da vodi trening kamp? Cudnovato..
Citat: Cadilab poslato Jun 17, 2017, 12:10:22 POSLE PODNE
na kraju cu ga ja izgleda voditi..

Ocito se ideja nije toliko plasirala kako ste to zamisljali! Ako se nitko nije prijavio neznam ni tko se sudjelovat, a ako i netko bude to ce sve biti laksi zadatci za obavit  :)

Citat: Bašovski poslato Jun 16, 2017, 21:02:55 POSLE PODNE
Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=111560.msg735523#msg735523 date=1497629628]
Citat: Bašovski poslato Jun 16, 2017, 17:38:42 POSLE PODNE
Iskreno jedini koji bi trebao voditi je edwards.
Ima i boljih od mene, samo sto ja volim sve svoje znanje reci drugom, da i on nauci

btw ima li neko da mi hoce da uradi td kao postotak kad se hakuje, posto radim jedan sistem, a ja neam ideja
imas progressbar
Ma uradio sam preko for petlje jebe mi se hAHAHAHAHAHHAAHAHHA
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Onda ne znam zasto su odredjeni ljudi predlagali to. Usaglasili smo se, izasli u susret, a frajeri prosto isparili. Posle administracija ovakva i onakva...
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Ja nisam nikoga ispalio tkd, ja se slazem sa tim jer sam to i predlozio, i uvijek cu biti za to.
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Evo na neki "nagovor" @NenoX99 malo sam se vratio u neke muzicke vode..
Poslusaj te mix I'm Back
Klepi me do kraja(dok ti ne otpadnu...)
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Ko ono bi zna raditi textdrawove ebem ga? Nekom je pisalo dole u opisu professional textdraw creator tako nesto

Citat: Stifler ãƒ,, poslato Jun 17, 2017, 17:15:33 POSLE PODNE
Ko ono bi zna raditi textdrawove ebem ga? Nekom je pisalo dole u opisu professional textdraw creator tako nesto

@anDro_ @Muma

GAME OVER

Po meni je onaj Muma najbolji sto se tice textdrawa, nisam vidio nikog da pravi lijepe i uskladjene textdrawe kao on, ni Dimijevi nisu losi ako ih oni pravi sam u svojim modovima

Citat: King2 poslato Jun 17, 2017, 17:16:39 POSLE PODNE

@anDro_ @Muma
Sjeban mi je textdraw editor. @King2

Citat: xendeer poslato Jun 17, 2017, 17:40:33 POSLE PODNE
sta ima,sta se radi?  8)

opusta se hehehehhe

GAME OVER

Malo zezam tu nesto. xD
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..