â—„ Glavni razgovor #30 â–º

Započeo CADILAB, Jun 01, 2017, 21:01:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

igrali iko ovde Infinity loop...
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

izasli power rangeri u hdu nmg docekat kuci da dodjem aaa

Jebo to, sundjer bob je najjaci xd

Aaa ev mene na 2,7k

Citat: Cadilab poslato Jun 13, 2017, 10:03:07 PRE PODNE
izasli power rangeri u hdu nmg docekat kuci da dodjem aaa
Otkud to?
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

pa 13ti je, danas su ti cdovi krenuli u prodaju pa se to odma ripovalo, ja sam hteo u kinu gledati al se renoviralo pa cu morati ovako al nema veze, skinem i na lcd upalim

@Cadilab Aaaaaa aj daj mi dl da skinem msm ako moze na HDU i prevod daa imaa

Nema prevoda jos tek je izasao pre par dana, ako ne znas engleski strpi se jos koji dan :P

Citat: Cadilab poslato Jun 13, 2017, 12:42:56 POSLE PODNE
Nema prevoda jos tek je izasao pre par dana, ako ne znas engleski strpi se jos koji dan :P

Ahahaha, ajd kad bude imalo prevoda salji ti meni DL na pm-u ;D

Da li neko zna preko kog programa se radi da  se ove linije u glavi astronauta pomeraju u ritmu muzike mozete pogledati ovde to - https://www.youtube.com/watch?v=j3MpK7kKWGo

Nadam se da razumete sta hocu :D
samo rejv i debele zene

Citat: Andrijevic poslato Jun 13, 2017, 15:10:54 POSLE PODNE
Da li neko zna preko kog programa se radi da  se ove linije u glavi astronauta pomeraju u ritmu muzike mozete pogledati ovde to - https://www.youtube.com/watch?v=j3MpK7kKWGo

Nadam se da razumete sta hocu :D
Video sam ja tamo nesto po netu, ali kada napravis video, problem je to sto nije u HDU+ imas njihov WaterMark, a to moze da se skine, ali moras da platis, zato ti je lepse, da uradis preko After Effects-a, tj imas dosta tutorijala na netu.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Pozz
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Poz, evo radim register sa textdrawovima, bukvalno kada predjem preko jednog player textdrawa, predje preko svakog i kada kliknem na jednog otvori mi drugi. ima li neko ideju kako da fixam ovo, znaci uopste misem ne predjem preko tog textdrawa, a izabere ga

bilo je lijepo dok je trajalo.