â—„ Glavni razgovor #30 â–º

Započeo CADILAB, Jun 01, 2017, 21:01:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Jun 08, 2017, 12:44:06 POSLE PODNE
Citat: nidža poslato Jun 08, 2017, 11:40:37 PRE PODNE
Citat: King2 poslato Jun 08, 2017, 00:40:46 PRE PODNE
Upozorenje!!! Nije lazno da se zna sad sam provjerio

Ukoliko vam se na Instagramu javi djevojka pod imenom martintuma_73224 ne otvarajte poruku jer je full malware sreca sva pa ja sam se bavio tim hakovanjima i sa svojim programom sam to proverio i bukvalno vam moze pokupiti informacije sa racunala tako da bez ikakve zastite ne otvarajte poruku!!!
xD Dobro je pa, na mobitelu neam neta hah :D
kako u poruci moze biti malware? :)

srecan rodjendan buraz @Andrijevic <3
Isto kao sto moze preko iFrame na sajtu sa ti se neznano skine + instalira malware ali to sad svaki AV blokira

Citat: Harexe Svabo poslato Jun 08, 2017, 17:39:44 POSLE PODNE
Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Jun 08, 2017, 12:44:06 POSLE PODNE

Ukoliko vam se na Instagramu javi djevojka pod imenom martintuma_73224 ne otvarajte poruku jer je full malware sreca sva pa ja sam se bavio tim hakovanjima i sa svojim programom sam to proverio i bukvalno vam moze pokupiti informacije sa racunala tako da bez ikakve zastite ne otvarajte poruku!!!

Isto kao sto moze preko iFrame na sajtu sa ti se neznano skine + instalira malware ali to sad svaki AV blokira
LIjepo danas je hakovan @listaosjecaja mojoj drugarici
Da me nije bilo i da nisam znao ko to radi, ko salje to ljudima vjv ne bih ni rijesio, vratio sam sad sve
Leak radi svoje :D

Poz svima sta ima,imal rima?
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

Citat: #Kasperzi ãƒ,, poslato Jun 08, 2017, 18:07:45 POSLE PODNE
Citat: Harexe Svabo poslato Jun 08, 2017, 17:39:44 POSLE PODNE

LIjepo danas je hakovan @listaosjecaja mojoj drugarici
Da me nije bilo i da nisam znao ko to radi, ko salje to ljudima vjv ne bih ni rijesio, vratio sam sad sve
Leak radi svoje :D

vecina virusa se danas preformulise naravno ko zna da radi sa c++ programima i da dobro poznaje hakovanje,pa se preformulisu slicno reklami,navodim primjer ja vama posaljem poruku ee vi ukoliko otvorite chat automatski ste usli u zonu mog virusa i sad npr posaljem neku tarikovu sliku lafo hehhe vidi ovo on otvori bum jos jedan veliki + za tebe jer je otvorio virusnu sliku gdje ti automatski dobivas sve informacije...
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Meni se desilo da sam nakupio Trojanca jbt. Nmg nista da radim na kompu, stalno mi otvarao prokleti pretrazivac. I to na Widnows Visti (Na laptopu tacnije) morao sam da mu rusim ceo sistem.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: SejnurHD poslato Jun 08, 2017, 19:42:39 POSLE PODNE
Meni se desilo da sam nakupio Trojanca jbt. Nmg nista da radim na kompu, stalno mi otvarao prokleti pretrazivac. I to na Widnows Visti (Na laptopu tacnije) morao sam da mu rusim ceo sistem.

nema mi nista mrze od onih kineskis crvica,instaliras gta v repack sto onih kineskih programa ti se instalira ti ih tamam pobrises a oni opet gruh....

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/18765939_172276196639664_6031497706112111603_n.jpg?oh=45dcbac5269ccc9d9881d65d643a378e&oe=59D924E0

Bilo kuda samp svuda xD
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

A pogle ovo, znaci umirem od smeha, lik "haker" hahahha.
Slika 01. Stisni mova
Slika 02. Ovde stiskaj
Slika 03. Ovde bona
Slika 04. I na kraju TADA!
Nije dobro rasporedjeno, ova treca slika, je zapravo prva. xD
Poslednja Izmena: Jun 08, 2017, 20:00:14 POSLE PODNE od SejnurHD
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

il oni kad se trade pa neces prvi,a on hakovat cu te salji prvi a ti umires od smjeha koliko je sarkastican i debilastican xD

GAME OVER

Citat: Ćivot poslato Jun 08, 2017, 20:00:43 POSLE PODNE
De ste samperi  :D

Eve nas :D

PS:lajk ako si procitao spameri xD

GAME OVER

Citat: King2 poslato Jun 08, 2017, 20:00:25 POSLE PODNE
il oni kad se trade pa neces prvi,a on hakovat cu te salji prvi a ti umires od smjeha koliko je sarkastican i debilastican xD
Nmg da verujem kakvi idioti imaju fb. xD
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

Neko da predlozi neki dobar programerski font??
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: #Kasperzi ãƒ,, poslato Jun 08, 2017, 22:22:53 POSLE PODNE
Citat: LoOdaK poslato Jun 08, 2017, 21:50:55 POSLE PODNE
Neko da predlozi neki dobar programerski font??
Kakvi su to fontovi :'D

Lijepi za oci,i pisanje,ali u kodu pisanje,hahah to samo ja mogu izmislit
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!