â—„ Glavni razgovor #30 â–º

Započeo CADILAB, Jun 01, 2017, 21:01:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Evo od mene i moje ekipe malo "razglednica" mog mjesta gdje ja zivim pa udarite taj lajk,inc ko svrati da se zna Hookah Bar Baristta Flower shisa do bola :)

Citat: NapaćeniBošnjo poslato Jun 07, 2017, 23:42:09 POSLE PODNE
imal ko da sverca duhan u bosni da jednu Å¡teku mi nabavi za cenera

ima stara moja xD

Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: King2 poslato Jun 07, 2017, 23:43:48 POSLE PODNE

Evo od mene i moje ekipe malo "razglednica" mog mjesta gdje ja zivim pa udarite taj lajk,inc ko svrati da se zna Hookah Bar Baristta Flower shisa do bola :)

Citat: NapaćeniBošnjo poslato Jun 07, 2017, 23:42:09 POSLE PODNE
imal ko da sverca duhan u bosni da jednu Å¡teku mi nabavi za cenera

ima stara moja xD
Dobar grad. Sad ce lajk, dok stigne iz Srbije. xD
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

"Grad" jer kao Opcina smo veliki i imamo jako puno uspjeha no sto se tice ovog glavnog djela i nije nesto bas veliki tako da se mozemo nazvati gradicem
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

@Boban ãƒ,, i @Vodka Play su online nesto ce da bude ??

GAME OVER

Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Rile poslato Jun 08, 2017, 00:20:22 PRE PODNE
večer 8)

Večer momče,kaj se dela xD

GAME OVER

Citat: Rile poslato Jun 08, 2017, 00:24:14 PRE PODNE
eo odmaram, uživam.. ti? :) 8)

copy paste :D

GAME OVER

Upozorenje!!! Nije lazno da se zna sad sam provjerio

Ukoliko vam se na Instagramu javi djevojka pod imenom martintuma_73224 ne otvarajte poruku jer je full malware sreca sva pa ja sam se bavio tim hakovanjima i sa svojim programom sam to proverio i bukvalno vam moze pokupiti informacije sa racunala tako da bez ikakve zastite ne otvarajte poruku!!!

GAME OVER

Citat: King2 poslato Jun 08, 2017, 00:40:46 PRE PODNE

Ukoliko vam se na Instagramu javi djevojka pod imenom martintuma_73224 ne otvarajte poruku jer je full malware sreca sva pa ja sam se bavio tim hakovanjima i sa svojim programom sam to proverio i bukvalno vam moze pokupiti informacije sa racunala tako da bez ikakve zastite ne otvarajte poruku!!!
Hvala bogu pa da ne koristim cesto Instagram.
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

Citat: SejnurHD poslato Jun 08, 2017, 00:47:23 PRE PODNE
Citat: King2 poslato Jun 08, 2017, 00:40:46 PRE PODNE

Hvala bogu pa da ne koristim cesto Instagram.

Dopisujem se sa ukljucenim Trojanom ako da sam full protected,brt kao hello need grillfrend,ja otvorim automatski avast mallware ocitava,odma se pali majne program sa trojanom,i pise se sorry i don't know you,send me a real photo of you to I konw you're real,ona cmmon i senda neki link ja reko No I am not going to open that link,send me a real photo of you and I will get into the link ma evo suti najmanje po sata xD

GAME OVER

GAME OVER

Srecan mi rodjendan  :D
samo rejv i debele zene

Danas nam je divan dan, divan dan, divan dan....

Srecan rodjendan :D