â—„ Glavni razgovor #30 â–º

Započeo CADILAB, Jun 01, 2017, 21:01:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: #Kasperzi ãƒ,, poslato Jun 05, 2017, 15:58:21 POSLE PODNE
I u mom isto
Jok, tvoj skroz neaktivan :D u njega samo 2 napisem, mozda :D, a najvise gamemode skripte lete

Citat: nidža poslato Jun 05, 2017, 15:59:25 POSLE PODNE
Citat: #Kasperzi ãƒ,, poslato Jun 05, 2017, 15:58:21 POSLE PODNE
I u mom isto
Jok, tvoj skroz neaktivan :D u njega samo 2 napisem, mozda :D, a najvise gamemode skripte lete
Ja najvise gamemode skripte,offtopic,razgovor u vezi pawn srkitpanja & forumske igre
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

Uf, hvala Uros xD a i Andro, ne bi mogao bez tvoje pomoci

Citat: nidža poslato Jun 05, 2017, 16:12:48 POSLE PODNE
Uf, hvala Uros xD a i Andro, ne bi mogao bez tvoje pomoci
Nis
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

Dali ima neko da mi posalje instalaciju za word 2007 ?
HITNO MI TREBAA !!

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Buraz u mom nemas sta pisat to ti kazem sarkazam, napises svaka cast ili pomognes a ono razvezu teme, a gamemode komentarisete po 3-4 put u modu

Citat: #Kasperzi ãƒ,, poslato Jun 05, 2017, 16:24:19 POSLE PODNE
Buraz u mom nemas sta pisat to ti kazem sarkazam, napises svaka cast ili pomognes a ono razvezu teme, a gamemode komentarisete po 3-4 put u modu
Bi ja pisao, u GM, al pogle da nema ovih Gm-ova

Ma kakvi, u pdf-u "Predstavite svoje radove" imam po 100 pregleda na temama a na behance gde je zapravo rad 20, tako da samo uÄ'u, ne pogledaju rad i skupe post :D
Graphic & Web Designer

Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Jun 05, 2017, 16:32:29 POSLE PODNE
Ma kakvi, u pdf-u "Predstavite svoje radove" imam po 100 pregleda na temama a na behance gde je zapravo rad 20, tako da samo uÄ'u, ne pogledaju rad i skupe post :D
Nekada se pogleda, nekada ne xD

Z cobani sta se radi,nolajfa li se malo??
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Poz poz poz

Trud se uvjek isplati.

Credits : Muma , Amain , Andrijevic , Haris , Dimi , Kasperzi