â—„ Glavni razgovor #30 â–º

Započeo CADILAB, Jun 01, 2017, 21:01:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: SejnurHD poslato Jun 02, 2017, 17:41:42 POSLE PODNE
Citat: LoOdaK poslato Jun 02, 2017, 16:34:34 POSLE PODNE
@anDro_  Cist dokaz da je Balkan otiso u kurac,ali ja sam ubisto u pjesmama,znas sta znaci kad autotune ne pomaze.
Nmg da kontam, sta im znaci uopste Autotune, msm koriste ga bez razloga, vecinom Rasta. Ja tako mislim, jer nije moguce promeniti svoj glas za 1 sekundu. -.-
Ne razumijem kako mislis?

@#Kasperzi ãƒ,, Jesi probao namjestiti u bios? Jel sacuva kad namjestis??
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Brate namjestim u biosu vrijeme i opet nista, sacuvam i eto
dakle radi mi sat dok je komp upaljen kad ugasim i opet upalim isto kao da nastavi gdje je stao

Citat: #Kasperzi ãƒ,, poslato Jun 02, 2017, 22:26:22 POSLE PODNE
Brate namjestim u biosu vrijeme i opet nista, sacuvam i eto
dakle radi mi sat dok je komp upaljen kad ugasim i opet upalim isto kao da nastavi gdje je stao
odvoji CMOS bateriju od maticne na kratko, te je opet vrati.

bilo je lijepo dok je trajalo.

Sta je ovo u picku materinu? Otkud meni ovoliko postova? Sinoc sam imao 1800+ a sad ovoliko,il je men zabolo,il me jos nije proso efekat piva
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Jun 02, 2017, 22:42:07 POSLE PODNE
Sta je ovo u picku materinu? Otkud meni ovoliko postova? Sinoc sam imao 1800+ a sad ovoliko,il je men zabolo,il me jos nije proso efekat piva
Proveri ti gde si sve pisao druže, oće to kad popiješ pa ne znaš gde biješ :D

Citat: Rile poslato Jun 02, 2017, 22:44:12 POSLE PODNE
Javno se izvinjavam svima ako sam nesto piso sto nebi trebalo,ako sam nekoga uvrijedio i slicno,ali bez zajebancije odakle meni ovoliko postova

Citat: LoOdaK poslato Jun 02, 2017, 22:45:50 POSLE PODNE
Citat: Rile poslato Jun 02, 2017, 22:44:12 POSLE PODNE
Javno se izvinjavam svima ako sam nesto piso sto nebi trebalo,ako sam nekoga uvrijedio i slicno,ali bez zajebancije odakle meni ovoliko postova
Ma možda si prebacio, jesi siguran da si imao tolko? :'D

Jarane, znam ja zasto dobijamo ovolike postove, to se nakupilo u proslom glavnom razgovoru, i tamo se postove nisu brojali a kada se napravi novi razgovor, stari se stavi u arhivu i onda se broje postove. Valjda ste skontali.. :D

Citat: #Kasperzi ãƒ,, poslato Jun 03, 2017, 01:12:56 PRE PODNE
Imal kakav maper ovdje :P
Eh to ces tesko naci brt :D

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU