E3 2017

Započeo Solid, Maj 29, 2017, 18:45:11 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Bliži nam se najvažniji sajam u gaming industriji, E3 koji će se kao i svake godine održati u Los Angelesu od 13-15.6.2017, a bit će streaman i na youtubeu.

Priča se o puno naslova, a ja se nadam najavi novog Elder Scrollsa, gameplay videu iz Red Dead Redemptiona 2, nešto o CD PROJEKTOVOM Cyberpunku 2077, nastavku The Evil Withina.

Od Sonya se nadam prikazu gameplaya iz The Last of Usa 2, Days Gone release date i najavi još nekih novih ekskluziva za PS4.
Microsoft će predstavit svoju novu konzolu kodnog imena Scorpio koja bi trebala biti najsnažnija konzola na tržištu.
TakoÄ'er se nadam najavi Bloodbornea 2, novoj igri u Dragon Age serijalu i nekoj novoj Nintendo igri.

ÄŒemu se vi nadate i koje bi nove igre voljeli vidjeti?

Poslednja Izmena: Maj 29, 2017, 18:48:43 POSLE PODNE od anDro_

Ja se nadam The last of us-u 2 mada necu moci igrat nista tako da cu vjv. pratit stream na yt. :D

Citat: anDro_ poslato Maj 29, 2017, 18:48:00 POSLE PODNE
Ja se nadam The last of us-u 2 mada necu moci igrat nista tako da cu vjv. pratit stream na yt. :D
Ista situacija i kod mene  :D

Ista xD
Skripter, zauzet!

rdr2-u je eto opet otkazan prokleti release. ovaj rockstar uopste ne zasluzuje silni profit...

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: Bašovski poslato Maj 29, 2017, 21:10:33 POSLE PODNE
rdr2-u je eto opet otkazan prokleti release. ovaj rockstar uopste ne zasluzuje silni profit...
Ma bolje je da si uzmu vremena koliko trebaju nego da izbace nedovršenu igru.
Mislim da ih to čini jednim od najboljih, izbace igru jednom u 5 godina ali ta igra bude vrhunska.   :)

HAhaha to to  ;)

Pozdrav! U toku je Electronic Arts konferencija, pa evo vam link za livestream: https://youtu.be/P9BB0ambDQw  :D