Instalacija i ostalo

Započeo LoOdaK, Maj 25, 2017, 22:16:31 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Dobio sam laptop od lika da mu podatke sacuvam i da probam popraviti.tj. dignuti sistem.

Ja sam HDD povezao na komp i prebacio fajlove,ali me muci instalacija sistema.

Skino sam ovaj sistem Win 7 sa ovog foruma (Harexe jebem te u usta),i ne radi.

Jednostavno,nekad dodje do 61% instalacija i izbaci neki error,nekad izbaci neki boot manager error prije nego sto se i uopste instalacija pokrene.

Nervira me jako,ako neko zna fix,neka napise.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Skini Windows 10 vjv su sjebali taj link

Citat: Harexe Svabo poslato Maj 25, 2017, 22:17:33 POSLE PODNE
Skini Windows 10 vjv su sjebali taj link
Jest kad bi imo vremena,imo cd od win 10 i zagubio ga bas vecera kad najvise treba,jest ovaj Balkan uklet u picku materinu
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Ako ti taj ne radi, idi na net, i ukucaj Windows 7 (64 bit ili 32bit)
Posto meni uvek kada dizem sistem, cak i na 64mb Graficke, nista ne izlazi, nijedan Error, sve lepo radi.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Mislim da je do HDD.

Citat: LoOdaK poslato Maj 27, 2017, 15:21:40 POSLE PODNE
Mislim da je do HDD.

Ako imas neki XP digni pa poslje nafataj win10 skini i digni HDD nema nikakve veze ako neki sistem koji si skinuo ima error...
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: King2 poslato Maj 27, 2017, 15:58:09 POSLE PODNE
Citat: LoOdaK poslato Maj 27, 2017, 15:21:40 POSLE PODNE
Mislim da je do HDD.

Ako imas neki XP digni pa poslje nafataj win10 skini i digni HDD nema nikakve veze ako neki sistem koji si skinuo ima error...
Nije brate 3 win 7 ne rade,izbacuje error,HDD je 100%

i meni je tako bilo, skini win 10, ili win 8.1 :)
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: Cyllox poslato Maj 30, 2017, 21:10:30 POSLE PODNE
i meni je tako bilo, skini win 10, ili win 8.1 :)
Ja tebe ne kontam uopste, pa jes ti corav? Vec je Seljak to napisao... LOL
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Ne moze biti nikako do windows-a,aj da ne radi ovaj sto sam ja skino,al probano na jos 2 100% provjerena sistema,i opet nece

Disk ti je oštećen... mogu ti uploudati svoj win 7 setup, provereno radi i odličnog kvaliteta (svi packovi windowsa)

Citat: Rile poslato Jun 03, 2017, 23:26:18 POSLE PODNE
Disk ti je oštećen... mogu ti uploudati svoj win 7 setup, provereno radi i odličnog kvaliteta (svi packovi windowsa)
Ma to je od jednog covjeka toplap,reko sam mu sta bi moglo biti,ovde sam postavio da vidim i vase misljenje,jer uvijek je pametnije vise mozgova