Nesto o Simiju i Njegovom serveru

Započeo Wizz_Legacy, Maj 25, 2017, 21:55:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Momak snima, ima +100k subova, njegovi pratioci su njegovi igraci, da li je zasluzio, e to je vec druga prica, da nema igrace a ima 100k subova to bi bilo vec cudno.
Vi da snimate i imate tolike subove kao nebi otvorili ?

mrzi me da citam vise ovakve statuse, da ste vi ytuber i vi bi otvarali server zato pss
samo rejv i debele zene

Kad vec snima i skoro je i skupio toliko subova zasto da ne zaradi nesto po strani? Tako bi i vecina vas uradila samo dzaba prozivate momka.Znam ga jos od pre kad nije ni snimao klipove dobar sam mu bio sa burazerom blejali smo stalno dok mu se nije desilo to sto se desilo(nek mu je laka zemlja). Ako ga vec pratite i ne svidja vam se njegov rad promjenite kanal imate danas toliko youtubera koji snimaju samp ali svi vecinom za novac  :)

Citat: gReeDy.aMx poslato Maj 26, 2017, 12:50:49 POSLE PODNE
Kad vec snima i skoro je i skupio toliko subova zasto da ne zaradi nesto po strani? Tako bi i vecina vas uradila samo dzaba prozivate momka.Znam ga jos od pre kad nije ni snimao klipove dobar sam mu bio sa burazerom blejali smo stalno dok mu se nije desilo to sto se desilo(nek mu je laka zemlja). Ako ga vec pratite i ne svidja vam se njegov rad promjenite kanal imate danas toliko youtubera koji snimaju samp ali svi vecinom za novac  :)
Pa.., nekim ljudima je krivo sto on ima server, a ne sto ga hejtuju.

Citat: Cadilab poslato Maj 26, 2017, 11:19:42 PRE PODNE
Momak snima, ima +100k subova, njegovi pratioci su njegovi igraci, da li je zasluzio, e to je vec druga prica, da nema igrace a ima 100k subova to bi bilo vec cudno.
Vi da snimate i imate tolike subove kao nebi otvorili ?

Iskreno ja njega ne hejtujem , ali pogledaj ovo bolji serveri 100% nemaju toliko igraca , a jedan obicacn edit moda ima vise igraca nego ljudi koji se muce da naprave nesto imaju jedva 10 igraca i to udje lik sa 10 godina i odma trazi admina.. niti sam ljubomoran, ali vidi se da se promenio kada je dobio 100k suba, ko ga prati odavno zna ce

LOCK!

Popeli ste mi se na onu stvar, sa Simijem i njegovim serverom i glupostima oko toga.

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."