Danasnji Skripteri ...

Započeo Napaceni BoÅ¡njo, Maj 24, 2017, 21:04:08 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Vako čilam ti ja na fejsu i naÄ'em 9 likova sve se izredali ko sardine kurče se o skriptanju a isti ti mi pričali prije 3,4  dana kako je kreno skriptat i pita me za ovo ono, pa ja momak skriptam od kak sam uso na ovaj forum ima mozda 5,6 mjeseci kak se bavim pawnom i nisam naučio p od pawna koliko ima definicija i svakakvi kuraca, to su danasnji skripteri koji nadu na yt kako editovat gm promene ime i to je to njihov savsreni editovani gm i cak se neki kurce da je to njihov gm od 0 ... wp balkan,  bmk ako me budete pljuvali ovo je samo cista istina :)

P.S: Nemam nista protiv ovih pocetnika, koji su normalni ,
-propo-

Citat: NapaćeniBošnjo poslato Maj 24, 2017, 21:04:08 POSLE PODNE
Vako čilam ti ja na fejsu i naÄ'em 9 likova sve se izredali ko sardine kurče se o skriptanju a isti ti mi pričali prije 3,4  dana kako je kreno skriptat i pita me za ovo ono, pa ja momak skriptam od kak sam uso na ovaj forum ima mozda 5,6 mjeseci kak se bavim pawnom i nisam naučio p od pawna koliko ima definicija i svakakvi kuraca, to su danasnji skripteri koji nadu na yt kako editovat gm promene ime i to je to njihov savsreni editovani gm i cak se neki kurce da je to njihov gm od 0 ... wp balkan,  bmk ako me budete pljuvali ovo je samo cista istina :)

P.S: Nemam nista protiv ovih pocetnika, koji su normalni ,
zamjeni tdove pro skripter 69/69

bilo je lijepo dok je trajalo.

Izmijeni tekst pri loginu,kae sve ovo ja
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Al najace mi je ovo, ja naidjem na nekog lika, i covek mi se kurci, zna skriptati, udjem ja na njegov srw, kad ono SA:RP mod, tdovi propast.
Ne kazem ja da sam neki pro u skripti, skriptam nekih godinu dana, al jos nisam naucio sve kao sto treba.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: LoOdaK poslato Maj 24, 2017, 21:40:14 POSLE PODNE
Izmijeni tekst pri loginu,kae sve ovo ja
HAAHHAHAHAHHHAHHAHAAHHAAHAHAHAHAH SEME TI J**** HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHHHAHHHAAHAHAHAHAHAHAH
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Nisam neki "PRO" skripter ali znm da editujem mod da grmi,i slazem se sa tobom brt jer npr stavis da trazis skirptera pomocnog javi ti se neko djete od 10 godina ne zna da compile mod a kamol da napravi od 0 kazem cast @Edo Castelllano jer momak je izasao u susret koji mogu reci i zna vise od mene oko skriptanja jer mi se toliko djecurlije javilo da mi skripta i realnost bi bila kad bi pokazao .pwn dokument mislim da bi se sjebao u zivot ali kazem cast izuzetcima jer danas svako misli da zna "skriptati"...
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: King2 poslato Maj 24, 2017, 23:21:36 POSLE PODNE
Nisam neki "PRO" skripter ali znm da editujem mod da grmi,i slazem se sa tobom brt jer npr stavis da trazis skirptera pomocnog javi ti se neko djete od 10 godina ne zna da compile mod a kamol da napravi od 0 kazem cast @Edo Castelllano jer momak je izasao u susret koji mogu reci i zna vise od mene oko skriptanja jer mi se toliko djecurlije javilo da mi skripta i realnost bi bila kad bi pokazao .pwn dokument mislim da bi se sjebao u zivot ali kazem cast izuzetcima jer danas svako misli da zna "skriptati"...
Pa da tako i meni, nisam ni ja neki skripter ali polako se ucim posto radim mod od 0

Takodje,ni ja nisam nesto,ali opet za razliku od ovih "navedenih" znam dosta
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Maj 25, 2017, 10:56:50 PRE PODNE
Takodje,ni ja nisam nesto,ali opet za razliku od ovih "navedenih" znam dosta

I de ti sada reci sta je on tu uradio cisto uzeo mod i stavio...

EDIT: Eo jos jednog.
Poslednja Izmena: Maj 25, 2017, 15:35:52 POSLE PODNE od nidža

Prva komanda koju kucaju kad otvore server (sa modom objavljenim, ne editovanim..) je /setstats .. otislo sve u kurac
Poslednja Izmena: Maj 25, 2017, 15:47:00 POSLE PODNE od anDro_

Citat: anDro_ poslato Maj 25, 2017, 15:45:28 POSLE PODNE
Prva komanda koju kucaju kad otvore server (sa modom objavljenim, ne editovanim..) je /setstats ..
Tacno tako, mada i ja ne znam skriptati, ali polako se ucim... Vidjeo sam i jos jedan server imaju klinci, otvaraju rade sta im je volja a ja popio ban zato sto je zakljucan server cisto kidarsko
Prvo kao sto je Infinity rekao ne znaju da ubace mod u GP, nadju nekoga i ubace im, a i jos govore da je mod od 0? Ne decko ti si cista nula. I kada sve to lepo zavrse furaju se odma a6-estice davanje lidera, gm-ova teamspeak free i fura se do 20-30 igraca i naravno svaki dan je update zakljucano je stalno.
Poslednja Izmena: Maj 25, 2017, 15:50:38 POSLE PODNE od nidža

Kolko ja znam postoji zabrana na ime UNDERPOINT,wtf klinci ovo rade...
Respect To :
@LoOdaK @SejnurHD @anDro_ @Muma
@NapaćeniBoÅ¡njo @BaÅ¡ovski @MegatroNâ,,¢ @Deko
----------------------------------------------------------------
》YouTube Channal Link :
https://www.youtube.com/channel/UCBPV31b6RUx4LcD6pMHwJQA
》Zivotni Moto :
》Ako me udaris dok sam dole,
》Bolje se pocni moliti,
》Da nikad neustanem!
#NenaD99 8)

Citat: nidža poslato Maj 25, 2017, 15:46:10 POSLE PODNE
Prva komanda koju kucaju kad otvore server (sa modom objavljenim, ne editovanim..) je /setstats ..
Tacno tako, mada i ja ne znam skriptati, ali polako se ucim... Vidjeo sam i jos jedan server imaju klinci, otvaraju rade sta im je volja a ja popio ban zato sto je zakljucan server cisto kidarsko
Prvo kao sto je Infinity rekao ne znaju da ubace mod u GP, nadju nekoga i ubace im, a i jos govore da je mod od 0? Ne decko ti si cista nula. I kada sve to lepo zavrse furaju se odma a6-estice davanje lidera, gm-ova teamspeak free i fura se do 20-30 igraca i naravno svaki dan je update zakljucano je stalno.
Taj Infinity nije nista bolji.. ne zna sta je label a ufurao sa da je neki "skripter"

Citat: anDro_ poslato Maj 25, 2017, 18:29:48 POSLE PODNE
Citat: nidža poslato Maj 25, 2017, 15:46:10 POSLE PODNE
Taj Infinity nije nista bolji.. ne zna sta je label a ufurao sa da je neki "skripter"
Zar on ne skripta Balkan School? Il je to neki drugi lik,il sam ja krivo cuo