Smorili ste sa "Blue Whale" igrom ..

Započeo Bakir, Maj 21, 2017, 14:08:49 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Nisam ni trebao da pogledam video, odma se shvata da je glupost.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: SejnurHD poslato Maj 21, 2017, 14:37:01 POSLE PODNE
Nisam ni trebao da pogledam video, odma se shvata da je glupost.
Ma igrica je cista glupost, kako neko moze da nasedne, da se ubije jedino "..." covek, dete... Sta je vec

A :D nije glupost samo lijepo kazem brale da ljudi ne govore dezinformacije :P ..
Digli su paniku oko igre koja postoji ali zapravo nije uopste opasna kao sto svi tu vijest sire .....

Citat: Bakir poslato Maj 21, 2017, 15:29:39 POSLE PODNE
A :D nije glupost samo lijepo kazem brale da ljudi ne govore dezinformacije :P ..
Digli su paniku oko igre koja postoji ali zapravo nije uopste opasna kao sto svi tu vijest sire .....
Svaki, put udjem u yt, vidim blue whale, kako se to vec zove, odma vidim da je to neko sranje, zar je moguce da toliko dizu jos vise panike.

Citat: Bakir poslato Maj 21, 2017, 15:29:39 POSLE PODNE

Ovo Å¡to kažeÅ¡ u videu da je igrica fake(ne postoji, niti će postojati i da je bilo u Rusiji, ali izmiÅ¡ljeno) nije istina. Bilo bi dobro da si odradio neka istraživanja prije nego Å¡to praviÅ¡ video o nečemu.Dalje ovo Å¡to govoriÅ¡ da Englezi, Rusi ne bi dopustili da se to deÅ¡ava, stvar je u tome Å¡to je igrica skinuta s interneta, ali uvijek postoji neko tko ima tu igricu, piratske verzije i neko tko će je dalje distribuirati.Dalje, igricu nisu napravili klinci nego bivÅ¡i student psihologije, koji je trenutno optužen za oko 16 ubojstava(koje je navodno prouzročila igrica).TakoÄ'er na deep webu postoje klipovi u kojima osobe vrÅ¡e samoubojstvo(skaču s zgrade, bacaju se pod vlak i ostale stvari).Tako da većinu stvari koju kažeÅ¡ u klipu su glupost.Svjetski mediji prenose priče roditelja,djece i ostalih koju su direktno ili indirektno povezani sa ovom igricom i ti se naÄ'eÅ¡ reći da je sve laž.Kao Å¡to sam rekao, bilo bi bolje da odradiÅ¡ neka istraživanja prije nego Å¡to pričaÅ¡ o nečemu.

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Svi se istripuju da nesto znaju a u stvari pricaju samo o onome sto cuju bez istrazivanja. Kenja mi see od vas.
Graphic & Web Designer

Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Maj 21, 2017, 16:34:35 POSLE PODNE
Svi se istripuju da nesto znaju a u stvari pricaju samo o onome sto cuju bez istrazivanja. Kenja mi see od vas.

Brale moj nije to tako ali hajd :D

De mi neko kaze, kako se zove zena Plavog Kita?
Poslednja Izmena: Maj 21, 2017, 20:52:56 POSLE PODNE od SejnurHD
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

SIG je objasnio kao i developer stvarno trebas bit imecil i retardiran da pocnes tu igricu i da te neke "strasne poruke" trebaju preplasiti da se ti na 50 pitanju ili zadatku kako vec roknes msm meni je to cist debilizam,i developer je priznao da je pacenik pa ako si pacenik,pa sam ja sebi rekao pa kad si pacenik bem ti luk sto nisi ti igrao neg vamo djecu od 10 i manje godina strasis da se ubijaju tako da ako imate imalo pameti kanite se gluposti...
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Pazte, Plava kita vas juri.  :D :D :D
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..