Auti!!!

Započeo MaTTaTa, Avgust 10, 2010, 12:36:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ljudi trebam pomoc...

Obriso sam sve sute u modu koji su bili ali sada imam problem kada stvorim auto pise unjemu rent ili nemam kljuc vozila ??? 

Sta bi to bilo??

Citat: rakun1993 poslato Avgust 10, 2010, 12:36:23 POSLE PODNE

Ljudi trebam pomoc...

Obriso sam sve sute u modu koji su bili ali sada imam problem kada stvorim auto pise unjemu rent ili nemam kljuc vozila ??? 

Sta bi to bilo??

Pomiješao si IDove vozila

Ok da i kako da to ispravim ???

Sva auta po briÅ¡i ili stavi kada pCarLic tak neÅ¡ stavi joÅ¡ nemaÅ¡ vozačku,vozi oprezno da te policja ne  uhvatii...
Nadan se da si skužija xDD

Evo ovako otvori gm u pawnu i stisni CTRL+F i upiši You donn't have bla bla i poglaj šta piše ili po ovom za vozačku razmisli malo i potraži ;)

I da pokusoa sam i to ali nema nigdje nista tako ????

Brate ja ti ne znan , meni je frend tako napravija i toe to , ali stvarno sada ne razummin ovaj tvoj problem.. :S

A nista onda cekacu nekoga da se javi da zna :D

Citat: rakun1993 poslato Avgust 10, 2010, 15:04:48 POSLE PODNE

A nista onda cekacu nekoga da se javi da zna :D

Vec si dobio odgovor...Pomijesali su ti se ID-evi vozila...
Mysterious roleplay

Da znam ali kako to rjesiti ???

Nije pomesao imamo isti problem to je tako jer nisi dobro add

Ma nije to itbriso sam sva vozila i i sada kada stvarm pise mi da je rent vozilo ili da nemam kljuc ma neka ZAL BOZE FORUMA OVOGA KADA NIKO NEZNA POMOCI STA I KAKO :D

Citat: rakun1993 poslato Avgust 10, 2010, 21:25:27 POSLE PODNE

Ma nije to itbriso sam sva vozila i i sada kada stvarm pise mi da je rent vozilo ili da nemam kljuc ma neka ZAL BOZE FORUMA OVOGA KADA NIKO NEZNA POMOCI STA I KAKO :D
JEsi naporan dobio si odgovor: POMIÅ ALI SU TI SE ID-EVI AUTA :S
Poslednja Izmena: Avgust 11, 2010, 00:02:28 PRE PODNE od |SB| Enrique

To jest, prvih nekoliko auta ce ti biti rent cars sljedecih par ce biti npr taxi itd. Imas u modu, nadji (ctrl f) isacopcar i ispod ces vidjeti: newcar ==3 // newcar == 4 ili slicno. I tamo stavi brojeve koji ce biti pd auti. Te brojeve dobijes sa /oldcar kad spawnas auto. Tako moras za sve ostale orge... Tesko je to ;D uzivaj....