TEAMSPEAK3 SERVER

Započeo DexE, Maj 16, 2017, 20:44:34 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TS3
Pozdrav svima, nisam siguran da li smem ovde da reklamiraj svoj TS3 Server, ukoliko ne smem obrisacu topic koji sam napravio, molim bez dileme. Sada da vam opisem. Otvorio sam teamspeak3 server sa 1500 slotova. Odlucio sam da ce taj ts3 server biti GAMING. Iskljucivo za gaming. Tu cete moci da dovodite svoje klanove, dobijate svoje privatne sobe pa cak i mozda postanete Admin tog TS3 Servera. Sve sto treba je da budete aktivni ukoliko mozete te da pomognete mom serveru. Ukoliko se razumete u TS3 mozete me kontaktirati i mozemo se dogovoriti sve. Ukoliko zelite da nadjete igrace s kim cete igrati mozete.

PERMISIJE: Na TS3 serveru imaju razne permisije, od rankova u igrama pa cak i igre same. Sve sto treba je da se javite TS3 helperu ili Query-u servera. Ukoliko ste zensko, takodje postoji permisija za to, zensko ima dodatnu permisiju gde moze da kikuje sve normal permisije ukoliko je vredjaju ili u bilo kakvom smislu smetaju.

SVI STO STE CEKALI: [REKLAMA]

Name: TeamSpeak3 Server Gaming by DexE
Address: 101.167.172.37:9993
Slotovi: 1500

Ja sam ujedno i owner ovog TS3 servera kao i "Query", mozete me kontaktirati ili preko foruma ili preko ts3. Stalno me mozete naci tamo!
[SLOBODAN MAPER]

Umem da radim sa teksturama, te sam spreman da se potrudim za svaki zadatak koji je spreman predamnom.

4 iste teme? U raznim pdfovima?  ??? ???
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Razumem te da ti se pune odgovori.

Nisam video gde trebam, pa sam objavio negde. Procitaj ceo tekst pa ces moci da vidis da sam jos na pocetku napisao, ako se ne moze objaviti obrisacu.
[SLOBODAN MAPER]

Umem da radim sa teksturama, te sam spreman da se potrudim za svaki zadatak koji je spreman predamnom.