ljudi oce neko sa mnom da pravi server?

Započeo [BM]William, Avgust 19, 2009, 00:35:06 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

ljudi oce neko praviti sa mnom server trazim nekog dobrog skriptera da napravimo server onako na kucni hosting ko oce nek me dodao na msn [email protected]
Poslednja Izmena: Avgust 23, 2009, 01:23:00 PRE PODNE od zerocoolos
William Robertson

Balkan Mafia 1337 admin

Citat: 11boki22 poslato Avgust 19, 2009, 00:35:06 PRE PODNE
ljudi oce neko praviti sa mnom server trazim nekog dobrog skriptera da napravimo server onako na kucni hosting ko oce nek me dodao na msn [email protected]

ti trazis covjeka da ti skripta za kucni hosting, na kucni hosting mozes samo ti i niko vise, prvo nabavi placeni host i onda trazi skriptera

ja kad napravim home server mogu svi da udju.... i ima ga na GameMonitor :D

turker_kc

Citat: Gunjac poslato Avgust 19, 2009, 10:40:19 PRE PODNE
Citat: 11boki22 poslato Avgust 19, 2009, 00:35:06 PRE PODNE

ti trazis covjeka da ti skripta za kucni hosting, na kucni hosting mozes samo ti i niko vise, prvo nabavi placeni host i onda trazi skriptera

Nije istina, na mom kucom serveru je bilo 15 ljudi radi testiranja jedne stvari  ;)

ma idi begaJ DA PLACAM ajde bre ovako preko msn neko mi govori kako da skriptam pa ce uspre bre necu da placam nema se para
William Robertson

Balkan Mafia 1337 admin

Otvoris si portove i svi ti dolaze:D , nemora znaciti da na kucni mos samo ti zavisi sta misli :D

Citat: 11boki22 poslato Avgust 19, 2009, 15:38:48 POSLE PODNE
ma idi begaJ DA PLACAM ajde bre ovako preko msn neko mi govori kako da skriptam pa ce uspre bre necu da placam nema se para

ako nemas pare da placas hosting onda batali samp ....

ne znas skriptati, neces da placas hostera .... jebes takav server

Kako ce ti neko govorit da skriptas :D , imas tu tutoriala sto su se decki potrudili napravit

hhhhh ewo ti jedan prijedlog od mene ako oces nako da se zaebaes jedan mjesec i tak to sa SAMP serverom...Odi na neki HOST npr: Deluxe tamo kad se regas dodaj ti HOSTERA na msn il ce mozda i on tebe automatski dodat na msn cim zatrazis server ili na nekom Hostingu pa gdje prodje...

Kazes dajte mi server hitno mi treba stice vam lova poslacu sutra i ako uspijes on ti hosta server a ti njemu lovu nikad ne posaljes i on ti nece zatvoriti server ako ne skonta sta radis....hehehe ja i Ekipa smo to prije radili tako smo jedno 4-5 servera otvorili na razlicitim hostovima besplatno...

-Dalje ako ti uspije server ono bas krene onda budi covjek i uplati sebi host i gotova stvar....

hhehheheh tak se to radi xD  :D   :D :D  ;D ;D  :police: :police:

thumbsup thumbsup thumbsup
Poslednja Izmena: Avgust 20, 2009, 15:57:51 POSLE PODNE od Azur

Cekaj, sad neko napravi server i ima hostera na primer taj deluxe, i kako sad vi mislite da ja njemu skriptam kad je on na primer u spaniji a ja sam u srbiji, kako on meni da prebaci taj server za koji skriptam to mi ne ulazi u glavu?? afro
William Robertson

Balkan Mafia 1337 admin

turker_kc

HAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHAHAHHAHA

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Jesi ikad cuo za FTP ?!

Prijevod ti je File Transfer Protocol - vise o tome http://hr.wikipedia.org/wiki/FTP

tako stavljas sve skripte na host i pokreces server hahahahahaahahahahhahah

e, ja ti san andreas igram godinama dok nisam pre mesec i po nasao i skinuo sa-mp, kad sam ga prvi put igrao pre mesec i po dana bio mi je dobar i kad sam usao na balkan mafiu i taj mi je server bio dobar, ALI NIKAD NE BI NI SANJAO DA OVOLIKO!!!ZAJEBANCIJA IMA U SMESNOJ IGRICI U KOJOJ SAM SE ZAJEBAVAO DM-ao i tako...
William Robertson

Balkan Mafia 1337 admin

pa ima i nije smjesna xD GTA mi je najbolja igica a samp igram 2 god!!

PS:

http://dragcave.net/view/H9Tt

Ak nekliknete maleni zmaic ce umrijeti :(
Mape:

))-((

Filescripte:

Dexy's Speedo/Fuel

Gamemodes:

))-((

SampArena FOREVER <3