[WIP] Serpent Online Gaming Community

Započeo Grenney, Maj 16, 2017, 18:41:49 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ime: Serpent Gaming
Serpent Gaming  IP: N/A
Serpent Gaming TeamSpeak3 IP: N/A
Forum: Trenutno samo za clanove adminstracije.
FB Stranica: KLIK

Veliki pozdrav svim clanovima ovoga foruma ova tema je prije svega otvorena kako bi vas obavjestio o radu novog servera pod imenom Serpent Gaming,sami developer servera na modu radi vec par sedmica.Pokusat cemo da se maksimalno potrudimo oko samog moda,kao i kvalitetne adminstracije na samom serveru.Sami developer servera je Zairovic a owner servera je Supreme nadam se da ce vam se svidjeti nas rad,naravno na modu smo vec odradili par stvarcica tako da cemo vam to pokazati sada.Takodje moram napomenuti da smo u potrazi za maperom samog servera koji ima volju i zelju za radom,naravno mozete mi se obratiti preko PRIVATE MESSAGE

Kao sto smo i sami rekli sada cemo vam prikazati Launcher koji cese nalazaiti na nasem serveru.Dakle na Launcheru imate par opcija koje vam pomagaju oko same igre.

Kao sto i sami mozete vidjeti ovde mozete vidjeti par opcija koji pripomazu samom igracu kao i vlasniku servera.Neke od ovih mogucnosti ce moci samo vidjeti vlasnik,mogucnosti koje posjeduje vlasnik na Launcheru nece moci koristiti obicni igrac.Dakle sami adminstrator na serveru tacnije owner kao i developer moze da pokrene samp server,dok sami igraci mogu preuzeti img fajl tacnije vozila i skinove koji cese nalaziti na nasem serveru,naravno to nije obavezno jer ce biti idalje u progresu i kada se otvori server. Takodje ukoliko vam trebaju neke informacije mozete se automatski prebaciti na facebook od ownera servera ili na profil na forumu od samog developera.

Sretno nam bilo, inace ocekujte od mene, slike sa moda, a takodje i slike sa launchera. (naravno ako je dozvoljeno ovde postavljati vise objava.)
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Andro. poslato Maj 16, 2017, 18:49:47 POSLE PODNE
Dodajte par slika sa servera, sretno.
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Burg je glavno mesto na nasem serveru, uradjeno je sa par tekstura, ovo "Aktivirajte Windows" samo zaobidjite. Iza Burga imate razna parking mesta. Sliku Burga mozete videti ispod ovog teksta.

Ocekujte nove slike sa Serpent Gaming RolePlay
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Sretno :D
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Zabavni Park je mesto na kome mozete da se zabavite. U Zabavnom parku mozete pronaci trkacka vozila. Postoje dve Trake, na ovoj slici vam je prikazana desna traka, koja je malo teze proci.
Sa komandom /zabavnipark se mozete teleportovati do Zabavnog parka.
Ukoliko imate Wanted Level ili ste u zatvoru, ne mozete se teleportovati do Zabavnog parka.

Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

Citat: SejnurHD poslato Maj 17, 2017, 14:19:06 POSLE PODNE

Zabavni Park je mesto na kome mozete da se zabavite. U Zabavnom parku mozete pronaci trkacka vozila. Postoje dve Trake, na ovoj slici vam je prikazana desna traka, koja je malo teze proci.
Sa komandom /zabavnipark se mozete teleportovati do Zabavnog parka.
Ukoliko imate Wanted Level ili ste u zatvoru, ne mozete se teleportovati do Zabavnog parka.

Fino odradjeno.

Uzeo si mapu zabavnog parka sa mog moda? :D Srecno ti

Citat: Noki poslato Maj 17, 2017, 14:39:59 POSLE PODNE
Uzeo si mapu zabavnog parka sa mog moda? :D Srecno ti
Zaboravio sam da kazem, da je edit LARP moda. xD
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

Mercator je glavna prodavnica na nasem Serveru U Mercatoru mozete kupovati.

- Cvece (100$)
- Sok (10$)
- Pivo i ostale stvarcice. Koje morate sami otkriti.
Sliku Mercatora mozete videti ispod ovog Teksta

Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..