GLUPA IGRA " BLUE WHALE (PLAVI KIT) "

Započeo Vasic, Maj 13, 2017, 22:44:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: imperatoRâ,,¢ poslato Maj 14, 2017, 08:28:05 PRE PODNE
Citat: Nidza... poslato Maj 14, 2017, 08:00:05 PRE PODNE
Citat: LoOdaK poslato Maj 14, 2017, 00:26:54 PRE PODNE
Sta je to koji kur**?

O cemu se radi,nikad cuo
Pa ovako, dobijes 30 zadataka koja moras izvrsiti od 10 do 30 (ovi zadnji 10 su najtezi) Razlog je time sto moras uzet noz i nesto nacrtati na svojoj ruci, a ova 20 zadataka mozda su lahka a mozda i teska (medjutim znam da su zadaci sto vise tezi iz 1 u drugi)
50 zadataka* i ucrtati sa nozem na svojoj ruci nekog kita..
Nekad bude i manje, a nekad i 50 :)

Developer igre nije uhapsen, uhapsen je ali on nije taj. Ruska policija jos istrazuje, Uhapsen nije, tako je ruska policija potvrdila.
@Muma salju ti pm na Instagramu ili Facebooku. Ne mozes skinuti bez linka. A Ja ne razumem zasto Google Play Store ne ukloni tu igru.
Poslednja Izmena: Maj 14, 2017, 10:59:08 PRE PODNE od Cyllox
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: Cyllox poslato Maj 14, 2017, 10:57:13 PRE PODNE
Developer igre nije uhapsen, uhapsen je ali on nije taj. Ruska policija jos istrazuje, Uhapsen nije, tako je ruska policija potvrdila.
@Muma salju ti pm na Instagramu ili Facebooku. Ne mozes skinuti bez linka. A Ja ne razumem zasto Google Play Store ne ukloni tu igru.
Tacno, zasto ne uklone igru. (Na Play Store)

Ne moze svako da nasedne na tu igru, taj sto je napravio istu je ciljao na to da navuce asocijalnu i depresivnu decu koja su spremna na sve.
Jos na to im je govorio kao ako ne budu isli do kraja da ce im ubiti porodice i slicno..bolest.

To uopce nije na play store, nego na dark webu, pročitajte osnovna pravila play store-a, oni checkiraju cijelu igricu, nekoliko puta i sve tako dok ne potvrde da igra smije ici na to.
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Nidža... poslato Maj 14, 2017, 11:24:20 PRE PODNE
Da se bar nije ni izmislila.
Taman tako
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=111237.msg726001#msg726001 date=1494753527]
To uopce nije na play store, nego na dark webu, pročitajte osnovna pravila play store-a, oni checkiraju cijelu igricu, nekoliko puta i sve tako dok ne potvrde da igra smije ici na to.
Koliko sam cuo, i istrazivao po youtube, gledao sam neke ruske kanale i koliko sam razumeo to je i na google play, a i sirom facebooka pricaju o toj jezivoj igrici. Stvarno ne znam da li je igra na Google Play ili na Dark Webu. :)
Poslednja Izmena: Maj 14, 2017, 12:07:50 POSLE PODNE od Cyllox

Citat: αησηумσÏ...Ñ• poslato Maj 13, 2017, 22:49:13 POSLE PODNE
klasicna navlakusa za one koje ne razmisljaju..

Bas tako ;)

Igrica ne moze da se skine, vec je to kao neki forum/sajt verovatno dark web navlaci decu
samo rejv i debele zene

Bolje da se zove "Plava Kita" jer je glupost, gde ce iz Rusije da dodju u SRB? Ajd neka dodju, skupimo se mi rodjaci, i da vidimo ko sme protiv Beogradjana. xD
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Cadilab poslato Maj 14, 2017, 11:09:04 PRE PODNE
Ne moze svako da nasedne na tu igru, taj sto je napravio istu je ciljao na to da navuce asocijalnu i depresivnu decu koja su spremna na sve.
Jos na to im je govorio kao ako ne budu isli do kraja da ce im ubiti porodice i slicno..bolest.
IZjavio je dev te igre da je htio da ocisti drustvo jer je takve koi bi se ubili smatrao  Bioloskim otpadom

Nek mi stigne taj link pa da nadjem adresu tom retardiranom klosaru,da mu pitam kevu da izadjemo na pice  :D :D :D

@TheVinny Da bog da da ti posalje xD  :D

Citat: TheVinny poslato Maj 14, 2017, 14:59:17 POSLE PODNE
Nek mi stigne taj link pa da nadjem adresu tom retardiranom klosaru,da mu pitam kevu da izadjemo na pice  :D :D :D
Neki kazu, to dodje preko Instagrama i stisnes na sliku i skine ti se ta Igra. ahhaahhahaa. Nema Logike.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Kad bi dosla u BiH, zvala bi se plavo janje.. (peceno)

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU