GLUPA IGRA " BLUE WHALE (PLAVI KIT) "

Započeo Vasic, Maj 13, 2017, 22:44:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

aahaha i usput kolko pisemo o ovome ovo ce postat offtopic
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

Pardon mislim glavni razgovor
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: SejnurDesignâ,,¢ poslato Maj 14, 2017, 15:47:10 POSLE PODNE
Everything is Possible.
Moze je SteXi.ılllı  da izmeni u Glavni Razgovor #30 :D Hahaha  :D
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: SejnurDesignâ,,¢ poslato Maj 14, 2017, 14:29:44 POSLE PODNE
Bolje da se zove "Plava Kita" jer je glupost, gde ce iz Rusije da dodju u SRB? Ajd neka dodju, skupimo se mi rodjaci, i da vidimo ko sme protiv Beogradjana. xD

U pomoć upada i južna Srbija, pa nek krenu majke im ga hahah @SejnurDesignâ,,¢

"I choose to have faith, because without that, I have nothing."

Sve je objasnio.
Pogledajte:
- https://www.youtube.com/watch?v=WV_CUnAwMiI :)

mene su smarali za to ali sam znao da je debilizam pogotovo kad sam saznao da su se neki cak i koknuli radi toga,i drago mi je sto je developer u roku 48h uhapsen i treba ga sve peglom sto bi billy agic rekao udarat nebil mu sta u glavu doslo...
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: King2 poslato Maj 15, 2017, 15:43:38 POSLE PODNE
mene su smarali za to ali sam znao da je debilizam pogotovo kad sam saznao da su se neki cak i koknuli radi toga,i drago mi je sto je developer u roku 48h uhapsen i treba ga sve peglom sto bi billy agic rekao udarat nebil mu sta u glavu doslo...
Ne vredi mu pegla, tu treba jedna motka da dodje. ::)
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Au.. Pa daj tu motku da zavrsimo to  :D :D

Nema logike, da oni iz Rusije dodju u Srbiju. Hahaha, a i da ima, ceo Beograd na njih.  ???
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

Citat: SejnurDesignâ,,¢ poslato Maj 15, 2017, 15:51:59 POSLE PODNE
Nema logike, da oni iz Rusije dodju u Srbiju. Hahaha, a i da ima, ceo Beograd na njih.  ???

Vojvodina+Sumadija znaci sta se tu ima pricat mogu oni doc iz Tunguzije ako hoce al ne moze tek tako da prodju lahko....
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: SejnurDesignâ,,¢ poslato Maj 15, 2017, 15:51:59 POSLE PODNE
Bas tako, nismo mi pi*ke, mi smo SRBI! ;)

Ne budite retardirani, takva igra ne postoji. Samo glupa osoba sa IQ < 20 moze da poveruje u tako nesto. Mada, u kakvom svetu zivimo, ne cudi me da se ovako nesto i izmisli, da se prociste tupave osobe.

A ono sto pisu da se ubili Rusi i ostalo, nigde nema dokaza da je to zbog ove igre, vec su samo suicidne osobe. A ovaj blue whale i te gluposti je fejk, jer samo prosto retardirana osoba moze da veruje da "ako ne igras igru" pobice ti familiju, rofl. Neka mi dodje u Cacak da ga utabam u zemlju ^__^
Poslednja Izmena: Maj 15, 2017, 16:57:01 POSLE PODNE od DeitY

Citat: DeitY poslato Maj 15, 2017, 16:55:46 POSLE PODNE
Ne budite retardirani, takva igra ne postoji. Samo glupa osoba sa IQ < 120 moze da poveruje u tako nesto. Mada, u kakvom svetu zivimo, ne cudi me da se ovako nesto i izmisli, da se prociste tupave osobe.

A ono sto pisu da se ubili Rusi i ostalo, nigde nema dokaza da je to zbog ove igre, vec su samo suicidne osobe. A ovaj blue whale i te gluposti je fejk, jer samo prosto retardirana osoba moze da veruje da "ako ne igras igru" pobice ti familiju, rofl. Neka mi dodje u Cacak da ga utabam u zemlju ^__^
Eo, ko na teamspeak-u kad se dere DeitY